sigle UE

ZURLA PLAYSTORE SRL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

ZURLA PLAYSTORE SRL

zurla Playstore

Despre administrator:

Dumitru Catalin este administratorul afacerii ZURLA PLAYSTORE SRL. Acesta are o experienta de peste 10 ani in pozitii de management, in dezvoltarea pietei, marketing, vanzari si customer service, în companii sau startup-uri locale si internaționale din diverse sectoare și domenii (FMCG, turism medical, microfinantare, etc.). Fiind pasionat de auto-dezvoltare, acesta a urmat multiple cursuri de training si formare în diverse domenii precum: management, leadership, training, sales & marketing.

Despre afacere

Ideea afacerii a pornit din dorința de a face cati mai multi copii fericiti si sa le oferim un spatiu special amenajat pentru copii intre 2 si 11 ani. Folosim jocuri si jucarii de tip STEM (Science, Technology, Engineering, Math). Acestea  creativitatea copiilor. Ne ocupam si de relaxarea parintilor într-o zona in care servim bauturi, in special sucuri naturale proaspete. Locul de joaca este desfasurat pe o suprafata de 100mp, amplasat intro zona semi-centrala.

Ca elemente inovatoare, folosim spatii de joaca modulare, spatii de construit folosind blocuri din spuma si blocuri magnetice, jocuri tip puzzle si jucarii din lemn. Principale elemente de atractie sunt furnizate de producatori din SUA, Germania si Polonia, ale caror produse sunt utilizate, recunoscute si premiate la nivel mondial.

Spatiul este impartit in mai multe zone:

  •   zona de joaca cu tobogane,
  •  zona de constructie din blocuri si
  •  zona special amenajata cu diverse jocuri de tip puzzle, un perete-tabla de desenat sau scris si o zona de relaxare pentru parinti.

Servicii oferite:

Pe parcursul unei ore, copilul va avea acces nelimitat la oricare dintre zonele libere: spatiul de joaca modular QUADROpro, blocurile de construit Imagination Playground, blocurile magnetice de construit JollyHeap, zona de mese cu jucarii si puzzle-uri si zona de tabla de scris/desenat, in conformitate cu normele tehnologice si interne de siguranta:
• Spatiu modular: maxim 6 copii simultan
• Spatiu de constructie: maxim 10 copii simultan
• Spatiu de mese/puzzle: maxim 6 copii simultan
• Spatiu de tabla scris/desen: maxim 4 copii simultan
Accesul se face de luni pana vineri. 

Contact:

Vizualizări:
637
Categorie:
Firme · Firme România · SUS 2.0

Lasă un răspuns