sigle UE

WHITE DREAM DECOR SRL - Platforma Startupsmart500.ro

WHITE DREAM DECOR SRL

White Dream

PREZENTAREA COMPANIEI

Suntem o agenție de organizări evenimente și vă punem la dispoziție o gamă completă de servicii perfect adaptabile tipului dumneavoastră de eveniment.

White Dream a fost creat din dragoste și din dorința de a face evenimentul tău unul special. Suntem o echipă de profesioniști și ascultăm nevoile clientului, iar dorințele dumneavoastră sunt o prioritate pentru noi. Viziunea noastră este să eliminăm orice stres din procesul de organizare. Dorim să vă organizăm un eveniment de care să vă amintiți cu emoție peste ani și ani.

La noi puteți găsi o gama larga de servicii:

 

DESCRIERE PRODUSE/SERVICII OFERITE:

  • Decorațiuni Sală

Decorațiunile realizate de noi sunt rezultatul muncii unei întregi echipe de profesioniști care reuşeşte tot timpul să facă evenimente impecabile. Ne adăptam cerințelor dumneavoastră pentru ca evenimentul să iasă exact așa cum ați visat, vă ajutăm cu experiența pe care o avem în domeniul amenajărilor de nuntă și cu siguranță o să fiți mulțumiți de alegerea făcută!

  • Fum greu

Se folosește îndeosebi la dansul mirilor iar împreună cu luminile care sunt proiectate pe suprafață de dans se realizează superbul efect de „dans pe nori”, fotografiile astfel realizate fiind de o frumusețe fără egal.

  • Oglinda Magica

Nimic nu ii va face pe invitații să râdă, să zâmbească și să vorbească mai mult decât oglinda magica. Este un mod distractiv și captivant de a face fotografii la evenimentul tău, iar invitați au șansa să își creeze niște amintiri fantastice.

  • Tun de urmărire

Are un efect teatral și este folosit pentru momentele importante ale evenimentului: primirea invitaților, dansul mirilor, tort, apariția unui invitat special.

  • Tun Confetii

O nuntă reușită are nevoie de confetii. Tunurile de confetii reprezintă cea mai bună modalitatea de a evidenția apogeul evenimentului fiind cea mai potrivită alegere pentru valsul mirilor, sosirea tortului, etc

  • Lumini Ambientale

Luminile și efectele de lumini fac diferența. Efectele speciale de iluminat pot fi create în interior sau în exterior cu diferite culori, forme și mișcări. Iluminatul poate fi în ton cu tema aleasă și personalizat fiecărui eveniment în parte.

Ne bucurăm astfel să oferim aceste servicii pentru evenimentul dumneavoastră împreună cu o planificare perfecta.

 

CONTACT FIRMĂ

 

SCURTĂ DESCRIERE BIOGRAFICĂ (studii, experiență profesională sau antreprenorială, pasiuni)

Studii: Am terminat Facultatea de Economie și Administrare a afacerilor-Iasi ,deasemenea am absolvit masterul “Marketing Online”-ASE Bucuresti.
Experienta profesionala: Mi-am desăvârșit experiența antreprenorială în domeniul organizarilor de evenimente in Regatul Marii Britanii,învățând importanta calității și a profesionalismului in desfasurarea activitatii.
Principala mea pasiune este de a crea evenimente spectaculoase prin unicitate, pasiune si profesionalism.

NUME ȘI PRENUME ANTREPRENOR: GOTCU OANA

Vizualizări:
1199

Lasă un răspuns