sigle UE

WHITE DREAM DECOR SRL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

WHITE DREAM DECOR SRL

White Dream

SERVICII/PRODUSE OFERITE

  • Organizare evenimente
  • Fum greu
  • Tun de urmarire
  • Tun de confetti
  • Lumini ambientale
  • Oglinda Magica
  • Aranjamente florale

DESCRIERE PRODUSE/SERVICII OFERITE:

Ne bucurăm să oferim aceste servicii pentru evenimentul dumneavoastră împreună cu o planificare perfectă.

1.ORGANIZARE EVENIMENTE
Dacă vrei să dai o notă de eleganță și distincție evenimentului tău atunci cu siguranță ai nevoie de noi.
Decorațiunile realizate de noi sunt rezultatul muncii unei întregi echipe de profesioniști care reuşeşte tot timpul să facă evenimente impecabile. Ne adăptam cerințelor dumneavoastră pentru ca evenimentul să iasă exact așa cum ați visat, vă ajutăm cu experiența pe care o avem în domeniul amenajărilor de nuntă și cu siguranță o să fiți mulțumiți de alegerea făcută!

2.FUM GREU
Se folosește îndeosebi la dansul mirilor iar împreună cu luminile care sunt proiectate pe suprafață de dans se realizează superbul efect de „dans pe nori”, fotografiile astfel realizate fiind de o frumusețe fără egal.

3.TUN DE URMARIRE
Are un efect teatral și este folosit pentru momentele importante ale evenimentului: primirea invitaților, dansul mirilor, tort, apariția unui invitat special.

4.TUN  DE CONFETTI
O nuntă reușită are nevoie de confetii.
Tunurile de confetii reprezintă cea mai bună modalitatea de a evidenția apogeul evenimentului fiind cea mai potrivită alegere pentru valsul mirilor, sosirea tortului, etc.

5.LUMINI AMBIENTALE
Luminile și efectele de lumini fac diferența. Efectele speciale de iluminat pot fi create în interior sau în exterior cu diferite culori, forme și mișcări. Iluminatul poate fi în ton cu tema aleasă și personalizat fiecărui eveniment în parte .

6.OGLINDA MAGICA
Nimic nu ii va face pe invitații să râdă, să zâmbească și să vorbească mai mult decât Oglinda Magica. Este  un mod distractiv și captivant  de a face fotografii la evenimentul tău, iar invitați au șansa să își creeze niște amintiri fantastice.

7.ARANJAMENTE FLORALE
Sunt momente în care vrei să te răsfeți și să iți cumperi cateva flori pentru tine. Pentru oamenii care iși doresc să aiba mereu flori proaspete în casa, am creat o grupa de produse simple, legături de flori proaspete, la un preț special, pe care sa le pui în apa și care să te faca să zâmbești de fiecare data cand treci pe langă ele. Mai mult decât atât, poți să iți faci un abonament, și noi o să îți livrăm în fiecare săptămâna flori proaspete la tine la ușă.

CONTACT FIRMĂ

SCURTĂ DESCRIERE BIOGRAFICĂ (studii, experiență profesională sau antreprenorială, pasiuni)

Studii:Am terminat Facultatea de Economie și Administrare a afacerilor-Iasi ,deasemenea am absolvit masterul “Marketing Online”-ASE Bucuresti.
Experienta profesionala: Mi-am desăvârșit experiența antreprenorială în domeniul organizarilor de evenimente in Regatul Marii Britanii,învățând importanta calității și a profesionalismului in desfasurarea activitatii.
Principala mea pasiune este de a crea evenimente spectaculoase prin unicitate, pasiune si profesionalism.

NUME ȘI PRENUME ANTREPRENOR: GOTCU OANA

Vizualizări:
172

Lasă un răspuns