sigle UE

Viva SafetyFirst SRL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

Viva SafetyFirst SRL

viva safety

ViVa SafetyFirst S.R.L. este persoană juridică română, înființată în anul 2019, având forma de organizare juridică de societate comercială cu răspundere limitată, legal constituită și înregistrată la Camera de Comerț și Industrie a județului Constanța.

Cod unic de înregistrare: 41251395. Număr de înmatriculare la Oficiul Registrului Comerțului – J13/2245/2019.

ViVa SafetyFirst S.R.L. are sediul social în orașul Cernavoda, strada ING. Anghel Saligny, nr. 5, județul Constanța.

Viziunea noastă este îndreptată către o dezvoltare continuă, într-o manieră profitabilă și controlată, astfel încât să răspundem așteptărilor pe termen lung a tuturor clienților, precum și a partenerilor implicați în afacere, devenind un pilon de încredere pentru aceștia, prin respectarea tuturor angajamentelor explicite și implicite asumate în raport cu aceștia.

Misiunea noastră este să oferim fiecărui client produsele dorite, caracterizate printr-un raport preț/calitate avantajos, și care respectă cele mai exigente cerințe ale pieței de profil. Prin aceste acțiuni, dorim să devenim furnizorul, partenerul, angajatorul și clientul cel mai respectat din industrie, urmărind să ajungem în topul preferințelor celor menționați mai sus.

Oferim spre vânzare toată gama de echipamente de protecție și de lucru pentru angajații firmelor ce activează în orice domeniu. Printre produsele pe care le oferim menționăm: complet configurabile cum ar fi salopete, pantaloni, veste, combinezoane, geci; încălțăminte (pantofi, bocanci, cizme, saboți, papuci, etc.), echipamente pentru lucru la înălțime, pentru protecția capului, mâinilor, ochilor, etc.

Perspectivele de viitor ale ViVa SafetyFirst S.R.L. în contextul obiectivelor pe termen lung sunt următoarele:

  • intrarea și ulterior extinderea poziției pe piața de profil a societății;
  • identificarea de noi oportunități de dezvoltare durabilă a afacerii, prin realizarea continuă de investiții în domeniul de activitate al echipamentelor de protecție și lucru, și prin dezvoltarea unor relații bazate pe principiul win-win cu toți clienții, dar și partenerii de afaceri;
  • calitatea produselor și a serviciului de comandă online și de livrare reprezintă cel mai important avantaj competitiv, societatea noastră fiind preocupată în permanență de îmbunătățirea calității, privită ca indicator determinant pentru toate procesele desfășurate;
  • satisfacția clienților este barometrul care indică poziția în relația cu piața, iar satisfacția angajaților reprezintă un instrument utilizat pentru îmbunătățirea continuă a politicilor societății.

În contextul obiectivelor pe termen lung, strategia de dezvoltare a societății vizează:

  • dezvoltarea companiei prin creșterea cifrei de afaceri și a cotei de piață deținute de aceasta;
  • completarea dotării tehnice a firmei cu echipamente (hardware și software) performante, de ultima generație;
  • aplicarea unei politici flexibile de marketing: produse la standarde înalte de calitate, adaptate nevoilor clienților și practicarea de prețuri competitive.

De asemenea, societatea a instalat un sistem de panouri fotovoltaice (5kW) care asigură în întregime, în timpul programului de lucru, electricitatea necesară funcționării, devenind astfel un business ce ține cont de mediul înconjurător, susținând reciclarea și utilizarea energiei electrice din surse regenerabile.

Investiția a fost realizată prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Axa prioritara 3: Locuri de muncă pentru toți

Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de munca durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor; Prioritatea de investiții 8.iii: Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare

Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non agricol din zona urbană.

Proiect: START UP SMART 2.0

CONTACT FIRMĂ

  • Adresa: Cernavoda, strada ING. Anghel Saligny, nr. 5, județul Constanța
  • Email: vivasafetyone@gmail.com
Vizualizări:
134

Lasă un răspuns