sigle UE

Viva SafetyFirst SRL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

Viva SafetyFirst SRL

viva safety

Despre Administrator:

Administratorul firmei este Postole Veronica Ionela. Aceasta și-a inceput cariera lucrând în industria banking-ului, iar ulterior în diverse domenii care au ajutat-o să își dezvolte capacitățile manageriale.

Ulterior, a ales sa își deschidă propria afacere, numită Viva SafetyFirst SRL. , cu ajutorul proiectului SUS2.0.

 Despre afacere:

Viziunea noastă este îndreptată către o dezvoltare continuă, într-o manieră profitabilă și controlată, astfel încât să răspundem așteptărilor pe termen lung a tuturor clienților, precum și a partenerilor implicați în afacere, devenind un pilon de încredere pentru aceștia, prin respectarea tuturor angajamentelor explicite și implicite asumate în raport cu aceștia.

Misiunea noastră este să oferim fiecărui client produsele dorite, caracterizate printr-un raport preț/calitate avantajos, și care respectă cele mai exigente cerințe ale pieței de profil. Prin aceste acțiuni, dorim să devenim furnizorul, partenerul, angajatorul și clientul cel mai respectat din industrie, urmărind să ajungem în topul preferințelor celor menționați mai sus.

Produse oferite:

Oferim spre vânzare toată gama de echipamente de protecție și de lucru pentru angajații firmelor ce activează în orice domeniu. Printre produsele pe care le oferim menționăm: complet configurabile cum ar fi salopete, pantaloni, veste, combinezoane, geci; încălțăminte (pantofi, bocanci, cizme, saboți, papuci, etc.), echipamente pentru lucru la înălțime, pentru protecția capului, mâinilor, ochilor, etc.

CONTACT FIRMĂ

  • Adresa: Cernavoda, strada ING. Anghel Saligny, nr. 5, județul Constanța
  • Email: vivasafetyone@gmail.com
  • Adresa Web: https://www.vivasafety.ro/
Vizualizări:
831

Lasă un răspuns