sigle UE

TRIPLU S-SERVICII DE SUPRAVEGHERE - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

TRIPLU S-SERVICII DE SUPRAVEGHERE

Triplu S Servicii de Supraveghere

Despre Antreprenor

Dorian Lungu (n. 1976, Ploiesti). Absolvent al Academiei de Inalte Studii Militare (1994-1999).

Alte studii: post-universitare 2003-2004 – Human Rights (Academia de Politie Al. I Cuza, Bucuresti), CSMP (Certified Security Manager Professional) with ISMI (International Security Management Institute), UK, Master degree in Project Management, Northumbria University, London, UK. Certified as CPO (close protection officer) with SIA Licence (Security Industry authority) – Symbiotic Security, London UK si ISA Israel, Tel-Aviv, Israel.

Cariera: In anul 2014 am decis sa imi inchid cariera militara unde am activat in cadrul Ministerului de Interne si Ministerului de Justitie in posturi de management operational cu doua participari in Teatrele de Operatiuni Externe (Afganistan – 6 luni si Georgia – 3 ani). Din 2014 am lucrat ca si Security Manager – Lukoil Project, Basra, Iraq; Senior Security Manager – Phoenix Security, London, UK si Project Security Manager, Oryx Petroleum project, Erbil, Iraq.

Despre afacere TRIPLU S-SERVICII DE SUPRAVEGHERE SRL:

Ca urmare experientei acumulate in domeniu de-a lungul timpului, in urma unui studiu intens al pietei interne de profil, am decis sa deschid o afacere bazata pe Instalarea sistemelor de supraveghere. Ca si strategie am in vedere dezvoltarea firmei in primii doi ani pe plan local si national si extinderea pe plan international incepand cu anul al treilea.

Locatia de implementare a afacerii (Arad) – cunoscut ca fiind un oras cu o populatie deschisa ideilor inovatoare dar si trendingului occidental, coroborat cu noile reglementari legale referitoare la sistemele de supraveghere si mai ales cu cererea foarte mare pe piata de consum a serviciilor prestate de firma mea, ma indreptatesc sa sper la un rezultat pozitiv al  implementarii afacerii.

Servicii Oferite:

Servicii de securitate, instalare, mentenanță, consultantă sisteme de securitate, evaluari de risc, GDPR, securitatea informatiilor

CONTACT FIRMĂ

  • Telefon: 0767131609
  • email: dorian_lungu@yahoo.com
  • web: www.triplus.ro
  • localitate: Arad, jud. Arad

Vizualizări:
643
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns