sigle UE

TOLDWASH - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

TOLDWASH

toldwash logo

Despre Administrator:

Mă numesc Teodor Soporan, sunt născut în 1979 în Câmpia-Turzii – România, absolvent ca șef de promoție al Academiei de Muzică Gheorghe-Dima din Cluj-Napoca, secția dirijat cor și orchestră și actualmente doctorand al Universității Transilvania din Brașov. În anul 2007 m-am mutat cu familia în Madrid unde am fondat Corul Harmoniae Sacrae, un cor format din aproximativ 50 de persoane, cu care am susținut concerte și am primit premii importante. Corul era format din emigranți români cu care am reușit să oferim societății spaniole o altă față a României.  Actualmente sunt dirijorul corului Operei din Brașov, cu care avem o intensă activitate, prezentând săptămânal un spectacol pentru publicul iubitor de acest gen.

 TOLDWASH

are inițialele membrilor familiei: Teodor, Oana, Luca și David și va fi o spălătorie auto selfservice în zona de nord a orașului Brașov, în cartierul Avantgarden 3 din zona Bartolomeu. Ideea mi-a venit stând mult la cozi pentru a-mi spăla mașina. Indiferent de oră, de vreme, toate spălătoriile din Brașov erau foarte aglomerate, cu timp de așteptare de mai bine de jumătate de oră. Sper să fie o soluție pentru cartierul Avantgarden3, un cartier modern în continuă ascensiune. Va fi prima Spălătorie Auto din cartierul care are deja 5000 de apartamente și unde se vor mai construi câteva zeci de blocuri în viitorul apropiat.

TOLDWASH este o spălătorie auto selfservice în zona de nord a orașului Brașov.

Servicii:

  • Spalare exterior: Servicii integrale de spalare pentru exterior: autoturisme, camioane, autobuze, tiruri, containere, remorci, vehicule industriale si de armata.
  •  Curatare interior: Curatare tapiterie de piele sau textila, plastice, instrumente de bord, portbagaj, presuri, plafoane.
  • Servicii speciale: Degresare, spalare, curatare motoare. Curatare remorci, containere, tiruri, caravane, etc.

CONTACT FIRMĂ

  • Telefon: 0774663071
  • email: toldwashbrasov@gmail.com
  • web: www.toldwash.ro
  • localitate: Brașov, jud. Brașov

Vizualizări:
2075
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns