sigle UE

SORIVAS SERVICE IT SRL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

SORIVAS SERVICE IT SRL

Sorivas Service IT

Despre Administrator:

Vasile Theodor Sorin este administratorul firmei SORIVAS SERVICE IT SRL.

Acesta are o experiență de peste 21 de ani în domeniul IT și o experiență vastă în domeniul vânzărilor. A condus pentru o perioada de peste opt ani departamentul de suport tehnic și astfel a învățat să managerieze cu succes problemele cu care o firma se confruntă zilnic.

Profesia de bază este de inginer. A absolvit Facultatea de Nave și Inginerie Electrică din cadrul universității Dunărea de jos, din Galați.

Despre afacere:

Sorivas Service IT S.R.L. este un start-up finantat din fonduri europene in cadrul Romania Start Up Plus prin proiectul Start UP Smart 2.0 (ID 106802)

Am început din pasiune pentru IT, cu scopul a dezvolta piața IT și pentru a aduce cele mai noi tehnologii la nivel local. Ne-am remarcat pe piața regională și nu numai, prin calitatea produselor și serviciilor oferite, precum și ale soluțiilor IT personalizate pentru mediul de afaceri.

În timp, am devenit lideri pe piața IT regională. Ne concentrăm pe inovație tehnologică pentru dezvoltarea companiilor și implicit a comunității de business regionale. Acest lucru l-am reușit datorită pasiunii, pregătirii și eficienței echipei noastre, dar și colaborării cu parteneri de încredere și lideri internaționali în domeniul IT.

Am ajuns la un nivel la care ne-am dorit, pentru a putea face mai mult și astfel, să oferim clienților soluții eficiente de ultimă generație. În prezent, ne extindem pe piața internațională datorită noilor soluții smart, bazate pe tehnologia Realității Augmentate.

Servicii/Produse oferite:

Oferim servicii de reparare și întreținere de calculatoare de birou și calculatoare portabile, prin deplasarea la sediul clientului, dar și de la distanță, prin folosirea tehnologiei remove desktop. Toate serviciile prestate sunt profesionale și cu o calitate înaltă. Încrederea si implicit relația dintre noi si clienții nostril, este foarte importantă. Ne adaptăm permanent ca cerințele și nevoie clienților.

Centrele Sorivas Service iT de reparatii laptop sunt dotate cu aparatura adecvata, echipamente de testare si scule profesionale. Putem repara placi de baza laptop, placa video, controllere si alte elemente de pe placa de baza, putem inlocui display laptop, balamale, carcasa, mufe usb, mufe alimentare etc.

La preluarea comenzilor, fiecare echipament dispune de fisa de service, care ne va ajuta sa urmarim istoricul echipamentului.

Contact:

Vizualizări:
551
Categorie:
Firme · Firme România

Lasă un răspuns