sigle UE

SoftAccel - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

SoftAccel

softaccel solutions

Softaccel Solutions SRL dezvolta si ofera produse software si servicii pentru digitalizarea operatiunilor din cadrul intreprinderilor si institutiilor atat din mediul privat cat si din sectorul public.

Despre Afacere

Clientii nostri sunt pe de o parte dezvoltatori software profesionisti (institutionali sau independenti) care folosesc solutiile noastre pt. a dezvolta la randul lor aplicatii pentru clienti lor, precum si beneficiari finali de aplicatii software. In acest sens, in momentul de fata exista 2 directii de activitate care sunt distincte si complementare in acelasi timp,astfel:

  1. Prima directie este centrata pe dezvoltarea si comercializarea unei platforme denumita APIATOR pentru dezvoltarea “low-code/no code” de aplicatii distribuite folosind tehnologii web.

Aceasta platforma se adreseaza dezvoltatorilor de software pentru a le usura si accelera procesul de dezvoltare de noi aplicatii. Platforma pune la dispozitia acestora un set de componente software care pot fi ajustate si combinate impreuna pt. a crea diverse aplicatii. Avantajul major al acestei platforme fata de metodele de dezvoltare clasice consta in faptul ca inlocuieste cu succes etape foarte costisitoare din procesul de dezvoltare al unei aplicatii, reducand efectiv efortul de dezvoltare al unei aplicatii cu pana la 90%.

Platforma este oferita dezvoltatorilor (si clientilor acestora) pe de o parte sub forma unui BaaS (Backend as a Service), unde dezvoltatorul plateste un abonament lunar pentru gazduirea in infrastructura noastra  a aplicatiei sale dezvoltate folosind APIATOR, si pe de alta parte este oferita sub forma de pachete software care pot fi integrate in solutiile dezvoltate de programatori si care pot fi distribuite si pe infrastructuri private.

  1. A 2-a directie de activitate consta in dezvoltarea de software la comanda, conform specificatiilor clientului. In acest sens, avem in momentul de fata in derulare 2 contracte pentru dezvoltarea de astfel de aplicatii. Ca si exemplu, unul dintre contracte are ca obiectiv dezvoltarea unei aplicatii de administrare pentru sistemele de telefonie produse de firma CISCO si care are ca beneficiari finali, diversele companii care au instalate astfel de sisteme de telefonie.

CONTACT FIRMĂ

Vizualizări:
783

Lasă un răspuns