sigle UE

SNITZY PADBOL SRL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

SNITZY PADBOL SRL

SNITZY-PADBOL-Funball Arena

Despre Afacere

FunBall Arena este  locul în care fotbalul este reinventat. Tocmai s-a lansat cea mai prietenoasă și inovativă sală de jocuri de fotbal din țară – FunBall Arena. Evenimentul de lansare a avut pe 7 decembrie 2019, iar reacția celor care au testat jocurile este mai mult decât promițătoare. FunBall Arena este un concept nou ce reinventează jocurile cu mingea de fotbal prin echipamente inedite.

  • PoolBall – biliard cu mingea de fotbal
  • TeqBall – tenis de picior pe o masă curbată.
  • DartsBall – tras la ”țintă” cu mingi speciale de fotbal.

Terenul de PoolBall – cea mai mare masă de biliard construită vreodată și cel mai mic teren de fotbal – 26 m, antrenează coordonarea, precizia și îmbunătățește tehnica de dribbling. TeqBall-ul se joacă pe o masă curbată, similară celei de ping-pong, doar că se joacă cu mingea de fotbal. Forma mesei face din acest sport unul extrem de dinamic, imprevizibil și spectaculos, fiind cel mai solicitant joc. TeqBall-ul antrenează viteza de reacție, tehnica și mobilitatea. Ținta de DartsBall de 3 m solicită precizia șutului și coordonarea, iar latura distractivă a acestui sport nu te lasă să te oprești.

Firma SNITZY PADBOL SRL este visul Cristinei Iacoviță, fostă jucătoare de fotbal care, deși și-a înterupt cariera în fotbal din cauza unei accidentări. A știut dintotdeauna ca vrea să rămână în acest domeniu. Își dorește să le ofere iubitorilor de fotbal, profesioniști și pasionați, un loc inovativ în care să se antreneze și să se distreze. Prin intermediul proiectului Diaspora Invest a luat naștere FunBall Arena in Craiova. Arena se adresează deopotrivă profesioniștilor, dar și amatorilor, grupurilor de prieteni, copiilor și tuturor care vor să facă mișcare în mod distractiv, mai ales că deviza FunBall Arena este ”Sportul devine mai ușor când este distractiv!”. La evenimentul de lansare au fost prezenți și susținătorii acestui nou concept – Emil Sandoi, Sorin Pătrașcu – fostul antrenor al Cristinei și Alin Vancea – profesorul de sport al fondatoarei.

FunBall Arena promite și evenimente speciale dedicate pasionaților de sport, construirea echipelor care să ne reprezinte la competiții naționale și internaționale. Promovam și susținem tinerele talente.

CONTACT FIRMĂ

  • Telefon: 0735179189
  • email: funballarena@gmail.com
  • web: www.funball.ro
  • localitate: Craiova, Jud. Dolj

 

 

 

 

Vizualizări:
803
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns