sigle UE

CENTRUL DE DEZVOLTARE SMART - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

CENTRUL DE DEZVOLTARE SMART

CONSULTANȚĂ FONDURI NERAMBURSABILE | IMPLEMENTARE PROIECTE ANTREPRENORIAT | CURSURI DE FORMARE PROFESIONALĂ

Investim în mod activ pentru sprijinirea comunității ca să dezvoltăm afaceri și oameni de succes pentru că este posibil, firesc pentru o societate care se respectă și, cel mai important, SMART.

Funcționăm pe un principiu simplu și anume că dacă vrei să trăiești într-o comunitate mai bună trebuie să contribui la formarea ei. De aceea tot ceea ce reprezentăm începe cu soluții de interes comunitar care se traduc în afaceri cu un câștig măsurabil.

Iulian Cazacu Smart

CENTRUL DE DEZVOLTARE SMART

 

L-am infiintat pentru ca vad potentialul unei afaceri de top in oricine care intelege ca inainte sa ii determini pe ceilalti sa investeasca in tine, trebuie să o faci tu mai intai si pentru ca in spatele oricarui business profitabil exista un plan corect implementat. De la servicii complete de consultanta finantari nerambursabile la proiecte de dezvoltare personala si profesionala, aici am creat toate conditiile pentru o pregatire pe care formarea ta ca antreprenor o merita.

Si fiindca nu este un mod mai practic de a deschide noi oportunitati de afaceri decat sustinand societatea in care ele se pot dezvolta, am conceput proiecte si idei ce demonstreaza că sprijinirea comunitatii poate să mearga mana in mana cu avantajele financiare.

Daca vrei o cale certa catre varf, invata de la cei care deja sunt acolo. Rasfoieste portofoliul nostru de proiecte si descopera ca in orice idee de business exista metode de reusita prin care poti sa mergi la sigur.

 

IULIAN CAZACU
Președinte al Asociației Centrul de Dezvoltare SMART