sigle UE

Smart Bambini Planet - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

Smart Bambini Planet

smart bambini din tecuci

Despre Administrator:

Numele meu este Mihalache Nicoleta și sunt administratorul afacerii Smart Bambini Planet. Am o experiență vastă de aproximativ 10 ani în domeniul serviciilor recreative si educative cu copiii, organizând activități tematice si distractive. Mereu am visat sa am propria mea afacere: o sală de joaca pentru copiii din orașul Tecuci, la standarde europene. Astfel, prin finantatea din cadrul proiectului “ Start Up Smart 2.0.”, a luat nastere sala de joaca “ Smart Bambini”.

Despre Afacere:

Afacerea este gândită atât ca loc de divertisment cât și ca loc în care copiii învață lucruri noi sau dezvoltă deprinderile deja existente. Un concept nou creat și ca spatiu pentru desfasurarea diferitelor ateliere creative si recreative pentru diferite categorii de varsta, petreceri tematice , avand si o curte dotata cu saltea gonflabila, tobogan si diferite jocuri animate.

Sloganul nostru este “Ne jucam si invatam

Servicii Oferite:

Pe lănga serviciile zilnice oferite, organizăm: petreceri tematice, petreceri aniversare, petreceri cu ocazia diferitelor ocazii (Craciun, Paște, 1 Iunie) și diverse ateliere, menite le dezvolte aptitudinile copiilor.

CONTACT FIRMĂ

Vizualizări:
642

Lasă un răspuns