sigle UE

Sanotihybrid SRL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

Sanotihybrid SRL

Sanotihybrid

Despre Administrator:

Sunt Oxana Bologan, dețin două licențe de studii universitare, una în România/București, iar cealaltă în cadrul Universității Libere Internaționale din Moldova. Sunt licențiată în drept și având master în drept internațional la Academia de administrare publică din Republica Moldova.

Stagiile de perfecționare profesională desfășurate în SUA și Japonia mi-au  deschis noi orizonturi și m-au făcut să-mi doresc implementarea noilor tehnologii acasă, pe meleagurile natale. Astfel, s-a născut idea de a promova utilizarea mașinilor electrice/hibride prin oferea posibilităților de întreținere a acestora. Am deschis o afacere în domeniul importului și deservirii tehnice a mașinilor hibride/electrice și nu numai în mun. Săcele, județul Brașov, prin intermediul căreia pun în practică aceste cunoștințe și competențe, combinându-le totodată cu abilitățile necesare și deosebit de utile domeniului pe care mi l-am ales. Mă consider o persoană dinamică, inteligentă, cu un nivel de cunoștințe vast în varii domenii. Cunoașterea limbilor străine: engleză, germană, rusă mi-a permis să dezvolt relații de cooperare cu oameni de afaceri din sfera de competență din diferite țări. Experiențele de peste hotare au generat un suflu nou tuturor ideilor mele de afaceri, dorindu-mi să fac tot posibilul ca activitatea umană să pricinuiască cât mai puțin rău splendidei naturi din ținuturile Brașovului.

Am realizat că românii din zonă nu preferă mașinile hibride și electrice din frica de a nu avea unde să le deservească. Astfel, mi-am propus să spulber aceste frici din zonă și, inclusiv cu banii acumulați peste hotarele României, să creez oportunități și condiții pentru diminuarea poluării atmosferice, prin crearea unui service auto specializat în mașini electrice și hibride.

Despre Afacere:

Aflând despre posibilitățile de formare antreprenorială și de finanțare a unui plan de afaceri, oferite prin intermediul proiectului Diaspora Invest, cofinanțat prin POCU, mi-am prezentat interesul vis-a-vis de oportunitățile astfel deschise. Totalitatea cunoștințelor și a experienței acumulate m-au impulsionat pentru a participa la activitățile din cadrul proiectului sus amintit.

Cea mai costisitoare și poluantă piesă a unei mașini hibride/electrice este bateria, ne-am axat pentru început pe această problemă. Știați că o baterie uzată (de la telecomandă de exemplu), ajunsă la coșul de gunoi, apoi la ghena din spatele blocului și în final la groapa de gunoi, poate polua 1 metru pătrat de pământ și 10 l de apă? Dar o baterie de mașină?! Bateriile uzate pot conține metale grele extrem de toxice, care, odată ajunse în natură sau eliminate necorespunzător, pot contamina solul și pânza freatică. Incinerate, o parte din materiale sunt degajate în aer sau intră în contact cu apa, devenind nocive pentru mediul înconjurător și mai ales pentru om.

Despre Servicii:

Sanotihybrid SRL, a implementat o tehnologie inovatoare prin care redă viață bateriilor uzate, prelungindu-le astfel perioada de viață.

Pentru a vedea spectrul larg de baterii pe care le putem regenera, puteți consulta imaginea de mai sus.

CONTACT FIRMĂ

  • Telefon: 0771110800
  • email: sanotihybrid@yahoo.com
  • localitate: Săcele, Brașov

Vizualizări:
2085
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns