sigle UE

Safir Magic - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

Safir Magic

Kidoo Land-Logo

Despre administrator:

Chițu Razvan Andrei este absolvent BBA- Bachelor in Business and Aministration si Hotel Management in Belgia. După 11 ani, timp în care acesta a locuit în Belgia,a hotărât să se întoarcă în România și cu ajutorul proiectului Diaspora Invest, a reușit să își ducă la bun sfarșit planurile prin deschiderea propriei afaceri.

Despre afacere:

Afacerea Safir Magic SRL., a pornit de la dorința de a crea un spațiu destinat copiilor, în care aceștia se pot bucura de cele mai frumoase si memorabile clipe, în siguranță. Acest mic paradis pentru copii se desfășoară într-un spațiu larg, de 135MP, unde copiii au libertatea de a își manifesta creativitatea. Safir Magic este un loc colorat, cu multe jucării pentru copii și în același timp, un spațiu unde parinții se pot relaxa, știind ca copiii lor se pot juca în siguranță.

Serviciile Noastre:

Pentru ca suntem de părere că nimic nu se poate compara cu privirea fericită a unui copil care își sărbătorește ziua de naștere alături de prieteni și familie, principalul serviciu pe care ne axăm activitatea îl reprezintă organizarea de petreceri aniversare pentru copiii din Cluj-Napoca.

Suplimentar, în fiecare săptămână organizăm petreceri, cu jocuri interactive, prin care ajutăm copii să își dezvolte diverse abilități precum comunicarea și lucrul în echipă.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta prin una dintre modalitățile de mai jos:

 

Vizualizări:
1481
Cuvinte cheie:
· · ·

Lasă un răspuns