sigle UE

ROYAL BY MARIA VIZITIU HAUTE COUTURE SRL - Startupsmart500.ro

ROYAL BY MARIA VIZITIU HAUTE COUTURE SRL

Royal- logo

Despre Administrator:

Vizitiu Maria este născută în 1989 Sibiu, Romania și este absolventă a Facultății de Drept Lucian Blaga Sibiu (2009 –2013) și a unui Master în Drept European (2013- 2014). În 2015 s-a stabilit în Qatar. Nefiind vorbitoare de limbă arabă, nu a avut posibilitatea să lucreze în domeniul studiat în țară.

Fiind o fire pragmatică și deschisă noilor oportunități soarta i-a deschis o alta cale și anume Moda, mai exact Fashion Design-ul. Pasiunea pentru moda și frumos le-a dobândit din familie, unde mama ei avea propriul atelier de croitorie. Ea a învățat-o putin câte puțin din tehnicile de croitorie si de finisare ale unui produs de îmbrăcăminte. Mai târziu, a ajuns să deseneze modele, iar dintr-o schiță să realizeze produsul finit.

A ales sa se îndrepte spre această direcție deoarece iubește moda și exprimarea prin intermediul ei.

A fost selectata ca și Designer Vestimentar la o Casa de Moda din Qatar,  creeaza design-ul modelelor de îmbrăcăminte pentru numeroase personalități din Qatar și nu numai.

Schițarea desenelor si detalierea articolelor de îmbrăcăminte nu au fost singurele activități ale ei. Printre altele era responsabilă de relațiile cu clienții prin consultanță vestimentară si urmărirea emisiunilor de moda și a revistelor pentru a ajuta la prezicerea tendințelor.

Pentru a aprofunda și a cunoaște mai bine tehnica design-ului a urmat un curs de specializare în cadrul Universității din Qatar. Cu experiența acumulată în lumea modei, precum și a angajamentului său dovedit de a produce piese de înaltă calitate și inovatoare pentru branduri recunoscute din Qatar, s-a simțit încrezătoare în succesul propriului său atelier de modă, numit ROYAL BY MARIA VIZITIU HAUTE COUTURE SRL.

Despre Afacere:

Royal by Maria Vizitiu este un brand dedicat femeilor care sunt sigure de sine, conștiente de calitățile lor și care nu își ascund feminitatea.

În spatele companiei noastre, există o frumoasă poveste feminină unde femeile creează pentru femei cu multă dragoste și dăruire fiecare detaliu al modelelor noastre. Maria Vizitiu, fondator al atelierului, are o experiență vasta în domeniul fashion-ului atât în țară cât și în străinătate. Ea își lansează colecția cu un accent puternic pe perfecțiune de la realizarea tiparului pana la cele mai fine cusături.

Inspirata din cultura contemporana intr-o continuă căutare a măiestriei și perfecțiunii este și ceea ce se străduiește să implementeze în toate fazele creației, de la concept la finalizare.

În atelierul nostru încercam să satisfacem toate nevoile doamnelor noastre când vine vorba de haine de calitate elegante și sofisticate. Fiecare ținută este rezultatul unei îndelungate și riguroase cunoștințe al experienței supreme în eleganta. Doamnele se simt mai frumoase, mai încrezatoare și mai seducătoare.

ROYAL BY MARIA VIZITIU HAUTE COUTURE SRL a luat naștere în cadrul proiectului Diaspora Invest.

Produse oferite:

Produsele realizate în cadrul atelierului ROYAL BY MARIA VIZITIU HAUTE COUTURE SRL din Sibiu sunt atât la comandă (haute couture) cât și produse gata finite, disponibile online.

Colecțiile propuse a fi realizate sunt rochiile de seara, de cocktail sau office . O gamă noua disponibilă mămicilor care alăptează și femeilor gravide.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacte prin următoarele modalități:

Vizualizări:
1841
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns