sigle UE

ROYAL BY MARIA VIZITIU HAUTE COUTURE SRL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

ROYAL BY MARIA VIZITIU HAUTE COUTURE SRL

ROYAL-MARIA VIZITIU-HAUTE COUTURE

Vizitiu Maria ( nascuta in 1989 Sibiu, Romania) absolventa a Facultatii de Drept Lucian Blaga Sibiu ( 2009 –2013) si a unui Master in Drept Europen ( 2013- 2014).

In 2015 m-am stabilit in Qatar unde nefiind vorbitoare de limba araba n-am avut posibilitatea sa lucrez in domeniul studiat in tara.  Fiind o fire pragmatica si deschisa noilor oportunitati soarta mi-a deschis o alta cale si anume Moda, mai exact Fashion Designul.

Pasiunea pentru moda si frumos am dobandit-o din familie, unde mama mea având propiul ei atelier de croitorie am invatat putin cate putin din tehnicile de croire si finisare a unui produs de imbracaminte ca mai tarziu sa ajung sa desenez modele iar dintr-o schita sa realizez produsul finit. Am ales sa ma indrept spre aceasta deoarece iubesc moda si modalitatea in care te poti exprima prin intermediul ei.

Prin urmare, am fost selectata ca si Designer Vestimentar la o Casa de Moda din Qatar unde mi s-a oferit posibilitatea sa creez designul modelelor de imbracaminte pentru numeroase personalitati din Qatar si nu numai.

Schitarea desenelor si detalierea articolelor de imbracaminte nu au fost singurele mele activitati. Printre altele eram responsabila de relatiile cu clientii, de consultanta vestimentara, urmarirea emisiunilor de moda si a revistelor pentru a ajuta la prezicerea tendintelor faceau parte din activitatiile mele zilnice.

Pentru a aprofunda si a cunoaste mai bine tehnica design-ului am urmat un curs de specilizare din cadrul Universitatii din Qatar. Cu experiența acumulata în lumea modei și dezvoltarea îmbrăcămintei, precum și angajamentul meu dovedit de a produce piese de înaltă calitate și inovatoare pentru brandul recunoscut in Qatar, mă simt încrezătorare în succesul propriului meu atelier de moda ROYAL BY MARIA VIZITIU HAUTE COUTURE SRL.

Produse oferite

Produsele realizate in cadrul atelierului ROYAL BY MARIA VIZITIU HAUTE COUTURE SRL din Sibiu sunt atat la comanda ( haute coutere) cat si produse gata finite disponibile online.  Colecțiile propuse a fi realizate sunt rochiile de seara, de coktail, office dar si o gama disponibila mamiciilor care alapteaza si femeilor gravide.

CONTACT FIRMĂ

Vizualizări:
345
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns