sigle UE

OVERLANDERS - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

OVERLANDERS

overlanders.ro

Despre Adminstrator:

Zanoci Sandra Monica este administratorul afacerii OVERLANDERS.

S-a dedicat volunariatului în cadrul unei companii similare si în acest mod și-a descoperit pasiunile si consolidat experientele. Timp de peste 3 ani, a călătorit cu rulota proprie in Romania si Europa, cumuland aproximativ 300 de zile de calatorii si innoptari cu autorulota direct in natura.

Dorim sa oferim posibilitatea de a acumula și alte experiențe și altor persoane pasionate de natură și călătorii.

Despre Afacere:

Afacerea consta în realizarea unei aplicatii, având ca sustinere un website, ce va contine informatii utile pasionatilor de calatorii in natura. Astfel, am realizat o harta interactiva in care sunti prezentate locuri de campare, popasuri turistice si orice alt spatiu prietenos cu mediul, care implica petrecerea timpului in aer liber. Campingurile sunt prezentate cu descriere foto si facilitati pentru turisti, inclusiv posibilitatile de activitati recreative din zona respectiva.

Produsele si serviciile oferite

  1. Plasare de produse/reclama tip logo. Pozitionate pe harta, cu sigla, iar la un click se va deschide descrierea completa a companiei care vinde produsul respectiv, contact, eventual si link catre website. Sigla campingului poate fi vazuta la o imagine de ansamblu a hartii, dar si ca acesta poate fi usor repereat in functie de zona in care turistul doreste sa se campeze.
  2. Banner publicitar – Va fi pozitionat pe website in diverse marimi si locatii. Bannerele pot fi interactive si pot afisa mai multe mesaje consecutive, care ruleaza la un interval de 10-15 secunde. Acesta prezinta si avantajul ca printr-un click utilizatorul poate ajunge direct pe site-ul vanzatorului.

CONTACT FIRMĂ

 

Vizualizări:
706

Lasă un răspuns