sigle UE

OVERLANDERS - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

OVERLANDERS

overlanders.ro

Afacerea consta in realizarea unei aplicatii, avand ca sustinere un website, ce va contine informatii utile pasionatilor de calatorii in natura. Astfel, am realizat o harta interactiva in care sunti prezentate locuri de campare, popasuri turistice si orice alt spatiu prietenos cu mediul, care implica petrecerea timpului in aer liber. Campingurile sunt prezentate cu descriere foto si facilitati pentru turisti, inclusiv posibilitatile de activitati recreative din zona respectiva.

Produsele si serviciile oferite

  1. Plasare de produse/reclama tip logo – Acestea vor fi pozitionate pe harta, cu sigla, iar la un click pe buton se va deschide descrierea completa a produsului/campingului/companiei care vinde produsul respectiv, datele de contact, eventual si link catre website-ul clientului platitor; Prezinta avantajul ca sigla campingului poate vi vazuta la o imagine de ansamblu a hartii, dar si ca acesta poate fi usor repereat in functie de zona  in care turistul doreste sa se campeze.
  2. Banner publicitar – Va fi pozitionat pe website in diverse marimi si locatii. Bannerele pot fi interactive si pot afisa mai multe mesaje consecutive, care ruleaza la un interval de 10-15 secunde. Acesta prezinta si avantajul ca printr-un click utilizatorul poate ajunge direct pe site-ul vanzatorului.
  1. Articol promotional (advertorial)- Articolele sunt realizate de comun acord cu clientul.

Pot fi furnizate de catre client sau sunt realizate cu sprijinul unui redactor independent/colaborator. Articolul reprezinta reclama subtila la adresa beneficiarului, realizata prin text (aproximativ intre 3.000 si 10.000 de caractere), fotografii, date de contact ale clientului; Are avantajul ca beneficiarul reclamei are la dispozitie un mod prin care poate comunica mai multe informatii cititorului  sub forma unei lecturi.

CONTACT FIRMĂ

 

Vizualizări:
193

Lasă un răspuns