sigle UE

Outplacement Assistance - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

Outplacement Assistance

Logo-Outplacement Assistance

Despre Administrator:

Administratorul firmei, domnul Mirel Băilă (n. 1987, RO) este absolvent al Facultății de Relații Economice Internaționale și al unui Master în Business în cadrul ASE.

Are 12 ani de experiență în domeniul financiar-bancar, lucrând în bănci precum Raiffeisen Bank, BNP Paribas, Lloyds Banking Group și UBS. A început prin a lucra în Call Center-ul unei bănci, promovând intern până la funcția de manager al unei echipe de experți procese Lean. În urmă cu 5 ani a plecat în Marea Britanie (Londra), continuându-și cariera în investment banking. Aici a condus livrarea unor proiecte de optimizare procese Six Sigma și Agile, coordonând echipe transversale din UK, US, India, Elveția, Franța, Portugalia.

Are de asemenea experiență antreprenorială în Marea Britanie, fiind founder/co-founder a două firme de consultanță (Start2Lean și Consulthon). Este certificat atât în Career Coaching (Level 4) cât și în Interview Skills și CV Writting. A îndrumat multe persoane în procesul de găsire a unui loc de muncă. Printre altele fiind și Interview Coach pentru studenții UCL (University College London).

 Despre afacere:

 Outplacement Assistance este un startup în domeniul resurselor umane ce se ocupă cu furnizarea serviciilor de outplacement companiilor din Marea Britanie și România. Serviciul de outplacement oferă suport angajaților disponibilizați și îi ajută pe aceștia în procesul de a căutare a unui nou loc de muncă. Serviciul este contractat de către firmele care fac disponibilizările, ajutând la menținerea reputației companiei și reducerea impactului social negativ.

Servicii Oferite

Outplacement Assistance oferă un serviciu inovativ de outplacement, care pe lângă servicii clasice de consultanță în carieră precum creare de CV, scrisoare de intenție, profil profesional de LinkedIn și interview coaching, oferă și un serviciu inexistent pe piață la ora actuală – aplicarea directă la joburi pentru client. Sediul companiei este în Slobozia, Ialomița, unde se va dezvolta  un important centru de servicii outplacement la nivel european.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin unul dintre mijloacele oferite mai jos: 

Vizualizări:
891
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns