sigle UE

NOESNER SOFT SOLUTIONS - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

NOESNER SOFT SOLUTIONS

noesner soft solution

Prezentare administrator

Daniel Nösner a absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare din Timisoara in anul 1997 si din 1998 pana in 2014 a profesat ca si inginer software la diverse firme din Romania, Germania si Elvetia, printre care si liderul mondial in domeniul aplicatiilor de afaceri, SAP.

Din 2014 Daniel Nösner a inceput sa activeze ca si liber profesionist in domeniul programarii ABAP si consultantei SAP. El a lucrat cu tehnologii compexe (ca si SAP HANA, Adobe Forms, SAP Process Integration, Enterprise Service Arhitecture, XML), in mai multe scenarii de business (Suply Chain Management, vanzari, logistica, productie, managementul scolarizarilor si a evenimentelor, Product Lifecycle Management).

Aprecierile pozitive primite pentru proiectele realizate, precum si incarcarea constant mare pe care a avut-o in ultimii ani, au fost principalele motive pentru dezvoltarea afacerii si infintarea firmei NOESNER SOFT SOLUTIONS SRL.

Prezentare afacere

NOESNER SOFT SOLUTIONS dezvoltă programe în sistemele firmelor mari, mijlocii și chiar mici, firme care au cumpărat produsul SAP ERP sau SAP S/4 HANA.Clienții potențiali vor să dezvolte programe și rapoarte noi sau doresc o integrare între SAP ERP și alte aplicații cum ar fi un Webshop sau un catalog de produse.

Viziunea noastră este să oferim clienților noștri soluții software inovatoare, personalizate pentru fiecare client în parte, care să permită analiza în timp real a companiilor lor și să ofere suportul necesar pentru luarea deciziilor la toate nivelele ierarhice. Îndeplinirea așteptărilor clienților, stimularea creativității și crearea unui spirit de echipă sunt valorile centrale ale NOESNER SOFT SOLUTIONS.

Noile tehnologii IT conduc la dezvoltarea și eficientizarea proceselor firmelor. În condițiile globalizării o firmă nu poate face față concurenței fără a avea o evidență clară și transparentă a operațiunilor firmei care, să o ajute la luarea unor decizii rapide și corecte. Inovația este esențială în economia bazată pe cunoaștere. Prin folosirea tehnologiilor SAP și a bazei de date în memorie internă SAP HANA, Noesner Soft Solutions dezvoltă aplicații și analize de business în timp real chiar unde este necesară procesarea unui volum mare de date.

NOESNER SOFT SOLUTIONS dezvoltă și întreține programe și extensii SAP în domeniul modulelor de vânzări, facturare, logistică, producție, financiar-contabil precum și organizare de evenimente și școlarizări sau PLM. Modulele din SAP ERP ECC™ 6.0 în care avem experiență sunt: SD, BP, MM, WM, PP, FI și CO. Firma noastră folosește tehnici de inginerie software în realizarea proiectelor și dezvoltă aplicații orientate pe obiecte (OOA, OOD). Suntem specialiști și în integrarea cu alte sisteme și folosim conceptul Enterprise Application Integration (EAI), tehnologii ca și Websevices, XML si SOAP.

Servicii:

Pentru optimizarea proceselor de business, NOESNER SOFT SOLUTIONS oferă servicii pe întreaga durată de viață a aplicațiilor software. Aceste servicii cuprind:

 • Analiza necesităților clientului, a domeniului de afaceri în care își desfășoară activitatea, a organizării firmei și a proceselor desfășurate
 • Adaptarea unei soluții existente (de exemplu SAP R/3, SAP ERP, SAP S/4HANA) folosind posibilități de extindere prevăzute de SAP ca și user exits, BAdi, sau BTD, framework-ul de extindere al Business Partner
 • Dezvoltarea unei alicații sau solutii sofware noi în limbajul de programare ABAP OO după specificația clientului, care să se integreze cu SAP. De exemplu:
 • Programe de analiză a datelor de business cu date agregate și detalieri pe diferte criterii cu drill-down (afișarea rezultatelor în liste de tip ALV Grid)
 • Arhivarea documentelor generate și regăsirea rapidă a documentelor arhivate
 • Soluții de Event Management
 • Soluții pentru leasing
 • Dezvoltarea de formulare noi în SAP folosind tehnologia Adobe Forms sau extinderea formularelor existente. Pe lânga simpla generare de formulare PDF pentru tipărire, NOESNER SOFT SOLUTIONS poate dezvolta și aplicații de tip Workflow prin trimitere de e-mail cu atașamente
 • Integrarea SAP cu alte aplicații existente (de exemplu: de telefonie, email sau soluții de tip Webshop) prin folosirea tehnologiilor Webservices sau XML
 • Consultanță în migarea bazei de date existente la baza de date in memorie SAP HANA, optimizarea programelor înainte sau după migrarea la SAP HANA, dezvoltarea de aplicații noi.
 • Participarea la actualizări majore de SAP (de exemplu: Enhance Package 7 sau 8)
 • Migrarea datelor existente în bazele de date ale aplicațiilor noi
 • Testarea modulară și a proceselor SAP în care noile aplicații sunt integrate
 • Redactarea documentației tehnice pentru utilizatori
 • Instruirea angajaților clientului pentru utilizarea și administrarea noilor aplicații
 • Asigurarea mentenanței soluției implementate

CONTACT FIRMĂ

 • Adresă: Str. Jiului nr. 24 / A, 310480 Arad, Jud. Arad, Romania
 • Tel.: +40 771 299 856
 • Web: www.noesnersoft.com
 • Email: office@noesnersoft.com
Vizualizări:
821

Lasă un răspuns