sigle UE

Moving Pictures - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

Moving Pictures

Moving Pictures

Despre Administrator:

Administrarea firmei este realizata de domnul Grigore Bechet, licentiat in actorie, UNATC I. L. Caragiale, Bucuresti, Romania 2008, care detine master in regie film, la Universitatea Columbia din New York 2016.

Experiența de peste 7 ani în producție video, inclusiv ca director creativ in agentia de comunicare “Urma Ta,” în forma de scurt metraje, spoturi publicitare, reportaje, si filmul de lung metraj “Alive in M…”, finantat de Centrul National de Cinematografie din Republica Moldova in 2019 au contribuit la infiintarea acestei firme.

Despre afacere:

Ideea de a fonda un studio de productie video, Moving Pictures, a venit din interesul de a explora latura antreprenoriala si de a insusi aspectele unei afaceri in domeniul creative, lucru care a fost posibil cu ajutorul proiectului Diaspora Invest. Avem experiență de lucru demonstrată printr-un portofoliu de peste 10 spoturi publicitare, filme de scurt metraj participante în festivale internationale, video reportaje si documentare. Dăm dovada de profesionalism prin personal calificat, cunostinte tehnice avansate, echipa calificata, acces la talent pool local si international datorita studiilor de profil în SUA si Romania.

Servicii Oferite

Moving Pictures realizeaza productii video ca spoturi publicitare, acoperire la evenimente, si alte servicii video pentru intreprinderi mici si mijlocii. Inovatia care si-o propune MP este sa faca accesibile servicii video de promovare/creative care anterior erau destinate in mare parte marilor corporatii cu bugete dedicate.

Realizam spoturi publicitare pentru produsele sau servicii companiei tale, în diferite formate, de diferite dimensiuni și extensii pentru TV, platforme video sau rețele sociale. Spotul rezultă din consultări și lucru asupra scenariului, producție și montaj și mixaj audio video, final file output.

CONTACT FIRMĂ

  • Telefon: 0742776004
  • email: cinedava@gmail.com
  • web: premiza.com
  • localitate: Piatra Neamț, Neamț
Vizualizări:
837
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns