sigle UE

Moving Pictures - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

Moving Pictures

Moving Picture

Ideea de a fonda un studiou de productie video, Moving Pictures, a venit din interesul de a explora latura antreprenoriala si de a insusi aspectele unei afaceri in domeniul creativ.

Servicii Oferite

Moving Pictures realizeaza productii video ca spoturi publicitare, acoperire la evenimente, si alte servicii video pentru intreprinderi mici si mijlocii. Inovatia care si-o propune MP este sa faca accesibile servicii video de promovare/creative care anterior erau destinate in mare parte marilor corporatii cu bugete dedicate.

Administrarea firmei este realizata de domnul Grigore Bechet, licentiat in actorie, UNATC I. L. Caragiale, Bucuresti, Romania 2008, care detine  master in regie film, la  Universitatea Columbia din New York 2016. Experienta de peste 7 ani in productie video, inclusiv ca director creativ in agentia de comunicare “Urma Ta,” in forma de scurt metraje, spoturi publicitare, reportaje, si filmul de lung metraj “Alive in M…”, finantat de Centrul National de Cinematografie din Republica Moldova in 2019 au contribuit la infiintarea acestei firme.

CONTACT FIRMĂ

  • Telefon: 0742776004
  • email: cinedava@gmail.com
  • web: www.premiza.com
  • localitate: Piatra Neamț, Neamț
Vizualizări:
228
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns