sigle UE

MMV PREMIUM - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

MMV PREMIUM

MMV premium logo

Despre administrator:

Numele meu este Mos Marcel Vasile, m-am născut pe data de 29.04.1969 in orașul Ștei județul Bihor unde am terminat si liceul.

După stagiul militar am lucrat ca pompier in orașul Ștei timp 5 ani. În 1994 am plecat in Italia, după 2 ani m-am intors si am înființat o firmă de exploatări forestiere  prin intermediul căreia am activat timp de 12 ani. Dupa sistarea activitatii acestei firme m-am stabilit in Germania unde am lucrat in domeniu curățeniei industriale.  Având o experiență mare in domeniu, în 2017 am deschis o firmă in Germania cu același domeniu de activitate,

Astfel, în urma aplicării prin proiectul Diaspora Invest, am avut oportunitatea implimentării acestui serviciu  si in România prin firma MMV PREMIUM SRL. Este ceva nou aparut pe piata curățeniei industriale ( Hoteluri, pensiuni, instituții publice, lacașe de cult , stații peco, case etc.)

Despre afacere: MMV Premium SRL

îsi propune sa devină un partener de încredere pentru clientii și furnizorii săi, prin respectarea tuturor angajamentelor explicite și implicite pe care și le asuma în raport cu aceștia.

Misiunea intreprinderii o reprezinta realizarea de servicii de curatenie industrială (fatade, acoperisuri, pavaj/piatra), de o calitate superioară, care sa respecte cele mai exigente cerinte ale pietei de profil.

Descrierea Serviciilor:

Serviciile noastre sunt necesare si vin in intampinarea clientului pentru spatiile unde clientii nostri, fie isi desfasoara activitatea, fie locuiesc. Acestea vor fi perfect curatate, participand la crearea unui spatiu de lucru perfect igienizat, curat, sanatos care va scoate in evidenta frumusetea locului printr-o sclipire de invidiat.

  1. Serviciul de curatenie pentru fatadele imobilelor clientilor nostrii isi propune curatarea impecabila a acestora, dandu-le un aspect placut si armonios, inlaturand orice pata de murdarie, participand activ chiar si la inlaturarea unor bacterii ce sunt combatute de catre agentii de curatenie utilizati.
  2. Serviciul de curatenie pentru acoperisuri va conferi clientului nostru o sclipire de invidiat, reconferind aspectul placut a acestuia, redandu-i un constrast al culorii initiale si senzatia de proaspat.
  1. Serviciul de curatenie asupra pavajelor din piatra, trotuare, terase etc.  va fi realizat de asemenea prin intermediul uneia din cele  doua pompe de spalat cu presiune, in functie de dificultatea de curatare a suprafetei, completate de fie de

Cele 3 tipuri de servicii prestate de MMV Premium SRL sunt menite sa aduca culoare, prospetime, curatenie, igienizare si combaterea murdariei, indiferent de provenienta acesteia, fie ca a fost lasata in urma datorita unei constructii anevoioase, fie de alte circumstante. Serviciile vin in sprijinul clientului nostru pentru ca el sa beneficieze de un loc armonios, curat, sanatos si placut.

CONTACT FIRMĂ

  • Telefon: 0752331904
  • email: moreno_mos3112@icloud.com
  • localitate: Stei, jud. Bihor

Vizualizări:
1209
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns