sigle UE

Luxury Packaging S.R.L. - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

Luxury Packaging S.R.L.

mirrida

SERVICII/PRODUSE OFERITE

  1. Furnizare ambalajului de lux pentru companii din industria cosmetică, industria parfumurilor, a băuturilor, a dulciurilor, a bijuteriilor și a altor produse de lux, de înaltă calitate;
  2. Servicii de designe;
  3. Servicii de consultanță;
  4. Servicii de logistică.

DESCRIERE PRODUSE/SERVICII OFERITE:

Compania oferă o gamă largă de ambalaje de orice formă, din orice fel de materiale (lemn, carton dur, textile etc.) și cu un grad de complexitate foarte ridicat, pentru producătorii de bunuri de lux.

Deasemenea oferim servicii de consultanță și design, prin care personalizăm fiecare ambalaj, adaptându-l produsului și prin care îi permitem clientului nostru menținerea și dezvoltarea pe segmentul de piață destinat produselor de lux, adăugându-i acestuia prestigiu și notorietate.

CONTACT FIRMĂ

  • Telefon firma: 0 739 88 77 55      0 372 903 903
  • e-mail firma: contact@mirrida.ro
  • pagina de web firmă: www.mirrida.ro

SCURTĂ DESCRIERE BIOGRAFICĂ (studii, experiență profesională sau antreprenorială, pasiuni)

Am făcut facultatea de Relații Economice Internaționale la ASEM și master în Administrarea afacerilor la ASEM. Mi-am desăvârșit experiența profesională/antreprenorială în domenii de activitate ca: profesor în economie, antreprenoriat în domeniul comerțului, construcțiilor, administrare afacerii. Principala mea pasiune este ANTREPRENORIATUL.  Îmi place la nebunie să fac antreprenoriat. Îmi place să dezvolt ideei, să dezvolt afaceri și să obțin ceea ce mi-am propus.

În ultimii ani, dedic mult timp pentru dezvoltare personală și profesională. La fel, mă preocup de diseminarea cunostințelor și experienței practice pe care am acumulat și acumulez în continuare. Astfel, din 2015 până ân prezent am participat și particip la mai multe programe internaționale organizate de SIDA, Guvernul Suediei, UNFPA, BERD, Academia de Management din Munchen Germania, diferite organizații de consultanță, inclusiv DAL Consulting din Romania și altele.

În trecut am predat discipline economice la Colegiul Republican de Informatica și Drept. Am avut experiente de colaborare cu formatori cehi, am editat 2 manuale de probleme de statistica economică. Imi place să acumulez cunostințe pe care sa le aplic in activitatea de afaceri pe care o desfașor. Tot atît de mult îmi place să împart cunoștințe altor persoane ce doresc să le obțină.

Antreprenor: Mîrza Diana Simion

Vizualizări:
689

Lasă un răspuns