sigle UE

Lucky Sky WoodMob - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

Lucky Sky WoodMob

p1

O data cu initierea proiectului am si deschis Firma visurilor mele „Lucky Sky WoodMob” SRL. Aceasta ocazie mi-a oferit multe cai si drumuri necunoscute pe care sa le explorez in scopul realizarii drimului de am-i initia propria afacere in Rominia, si pe care s-o reusiesc. Fiecare pas de succes era amestecat cu multa amaraciune birocratica si aroganta a functionarilor publici, reprosindu-mi de regula „eu respect legea” de parca as fi apelat la serviciul lor ca sa actioneze inafara legii. Prin multele din tuneluri totusi am reusit sa intilnesc si oameni buni de care ii sunt recunoscator lui Dumenzeu si cred ca voi reusi mai usor de acum incolo impreuna cu echipa mica de angajati si evindent cu conlucrarea care am avut-o si o voi avea cred si pe viitor cu cei din Proiectul Diaspora Intreprinzatoare.

In implimentarea proiectelor start-up de mobila pe care l-am reusit, e o experienta extraordinara, prin care am relaizat visele clientilor mei, obtinind un mobiler de calitate si frumos. Executind imbinarea colturilor la mobila prin prinderi ascunse si utilizind feronaria selenziuasa la orice inchidere ma facut sa ma simt implinit ca reusesc sa fabric acel produs  pe care mi-l doresc sa-l fac cu mult drag pentru clientii mei. Iar cel mai placut moment e atunci cind clientul cu bucurie si implinire in suflet isi achita produsul dorit, de care imi face si un mai mare bine dindu-mi aripi in realizarea noilor proiecte care vor veni.

Ca si impact pentru mine personal acest proiect ma adus la un alt nivel de a fi imun la multele provocari si sa prind putere in vederea realizarilor de succes a afacerii care am initat-o in Romania. Ce imi doresc mult in urma acestor eforturi comune e sa ajung, sa pot avem un show room cu un mobiler de o calitate inalta si reusita realizarilor pe internet magazin a produselor de mobila ce imi vor creste veniturile.

CONTACT FIRMĂ

  • Email: nicolaedunas@yahoo.com
Vizualizări:
70

Lasă un răspuns