sigle UE

Lucky Sky WoodMob - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

Lucky Sky WoodMob

Lucky Sky WoodMob

Prezentare afacere

O dată cu inițierea proiectului am și deschis Firma visurilor mele Lucky Sky WoodMob SRL. Aceasta ocazie mi-a oferit multe căi și drumuri necunoscute pe care sa le explorez. În scopul realizării drumului de a îmi iniția propria afacere în România și pe care s-o reușesc. Fiecare pas de succes era amestecat cu multa amărăciune birocratică și aroganța funcționarilor publici, reproșându-mi de regula „eu respect legea” de parca aș fi apelat la serviciul lor ca să acționeze înafara legii. Prin multele din tuneluri totuși am reușit sa întâlnesc și oameni buni pentru care îi sunt recunoscător lui Dumnezeu și cred ca voi reuși mai ușor de acum încolo. Împreună cu echipa mică de angajați și evident cu conlucrarea care am avut-o și o voi avea cred și pe viitor cu cei din Proiectul Diaspora Întreprinzătoare.

Proiectul start-up de mobilă  prin care am realizat visele clienților mei, obținând un mobilier de calitate și frumos. Executând îmbinarea colțurilor la mobilă prin prinderi ascunse și utilizând feroneria silențioasa la orice închidere. Mă simt împlinit ca reușesc să fabric acel produs  pe care mi-l doresc să-l fac cu mult drag pentru clienții mei. Iar cel mai plăcut moment e atunci când clientul cu bucurie și împlinire în suflet își achită produsul dorit, de care îmi face și un mai mare bine dându-mi aripi în realizarea noilor proiecte.

Ca și impact, pentru mine personal, acest proiect m-a adus la un alt nivel, prin a fi imun la multele provocări și prin prinderea de putere în vederea realizărilor de succes a afacerii care am inițiat-o în Romania. Ce îmi doresc mult, este ca în urma acestor eforturi comune, să ajung să pot avea un show-room cu un mobilier de o calitate înaltă și reușită realizărilor pe internet printr-un magazin a produselor de mobila, care îmi vor crește veniturile.

CONTACT FIRMĂ

  • Email: nicolaedunas@yahoo.com
Vizualizări:
593

Lasă un răspuns