sigle UE

KITE SURF SRL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

KITE SURF SRL

kitesurf

Despre afacere

AKA Kiteboarding ofera cursuri de kiteboarding la standare internationale, adresandu-se atat incepatorilor cat si sportivilor cu experienta care doresc sa iti perfectioneze tehnica sau sa invete noi elemente. Cursurile se adreseaza oamenilor de toate varstele, din toate domeniile de activitate, culturile si stilurile de viata.

Cursurile se desfasoara la litoralul Marii Negre atunci cand conditiile meteo permit acest lucru. Spotul de kite este situat pe plaja intre cele doua statiuni bine cunoscute Mamaia si Navodari. Spotul ofera toate posibilitatile practicarii acestui sport la standardele IKO (International Kiteboarding Organization). Oferim servicii atat pentru practicantii cu experienta (asistenta la lansare/zona de aterizare, depozitare, inchiriere si reparatii echipament), precum si scoala de kitesurfing cu instructor acreditat IKO. Pentru cursuri folosim numai echipment de kitesurfing de top, de ultima generatie pentru un antrenament facil si de o calitate superioara.

Cursuri de kitesurfing

In acest moment avem 5 tipuri

 1. CURSUL DISCOVERY

 • Durata » 3 ore, 1 zi
 • Modulul discovery ofera celor care vor sa se initieze informatiile de baza despre acest sport. Cursul incepe prin prezentarea echipamentului si a cadrului necesar desfasurarii activitatii si care, totodata, sa asigure participantilor conditiile optime de initiere.
 • Prima parte a sesiunii pune accentul pe regulile de siguranta, calitatea si directia vantului, pregatirea si verificarea echipamentului. A doua parte a sesiunii se desfasoara in apa si consta in lansarea si pilotarea zmeului de catre iniitat si mentinerea lui in pozitii fixe cu doua maini si o mana, relansarea zmeului din apa, actionarea sistemelor de siguranta, procedura de recuperare a zmeului prin metoda self rescue.
 1. CURSUL INITIATION

 • Durata » 6 ore – sesiune de maxim 3 ore pe zi, 2 zile
 • Cursul este 90% practic si categoric super distractiv pentru un weekend break!
 • Cursul de kitesurfing de doua zile se adreseaza pentru incepatori, o foarte buna introducere in tainele acestui sport. Cursul este compus din modulul Discovery la care se adauga tehnicile de body-dragging in apa, necesare recuperarii placii.
 1. CURSUL INDEPENDENT

 • Durata » 12 ore: 3 ore maxim pe zi, 4 zile
 • Cursul este 100% practic si este o idee perfecta pentru un weekend prelungit!
 • Cursul kitesurfing de 4 zile este de asemenea destinat incepatorilor si vine in continuarea cursului de 2 zile descris mai sus. cea de-a treia si de-a patra zi presupun invatarea unor tehnici mai complexe de body-dragging, water-start, precum si mentinerea vitezei si a directiei de deplasare.
 1. CURSUL ADVANCED

 • Durata » 18 ore, 3 ore maxim pe zi, 6 zile
 • Primele 4 zile ale cursului urmeaza aceleasi reguli ale cursurilor Initiat si Independent descrise mai sus. Urmeaza apoi inca doua zile intregi destinate aprofundarii tehnicilor de water start precum si a controlului placii, tranzitiilor si micilor sarituri. Daca esti pasionat de acest sport iti recomandam acest curs deoarece iti ofera posibilitatea de a-l practica cu incredere si de a deveni independent.
 1. CURSUL CHAMPION

 • Durata » 30 de ore: maxim 3 ore pe zi
 • Cursul te va transforma dintr-un incepator intr-un kitesurfer independent, capabil sa practice acest sport de unul sigur. Prima saptamana acopera tehnicile descrise in cursurile de mai sus, in timp ce urmatoarea saptamana aprofundeaza setari avansate ale echipamentului, teorii avansate, controlul placii in conditii diferite, tehnici freestyle de baza.

In completarea cursurilor de kiteboarding, organizam si tabere de perfectionare pentru incepatori si avansati. Fiecare excursie cu kite-ul este o experienta incredibila, o combinatie unica de locatii pristine si autentice, dar accesibile, adresandu-se practicantilor de toate nivelele, de la incepatori si pana la experti.

Organizam tabere de kitesurf in Italia, Spania, Turcia, dar si din Asia, Africa si America de Sud.

CONTACT FIRMĂ

 • Email: adrian.constantinescu@port-experts.com
Vizualizări:
776

Lasă un răspuns