sigle UE

JotoTerm SRL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

JotoTerm SRL

jototerm

Societatea infiintata prin programul Start UP Plus are domeniul de activitate : Prestari Servicii si anume: lucrari de instalatii sanitare, lucrari de instalare a sistemelor de incalzire si aer conditionat, inclusiv completari, modificari, intretinere si reparare. Codul CAEN: 4322

Societatea este formata din 4 angajati dintre care 3 cu norma intreaga si 1 cu part time (Director Economic) . Administratorul Liviu Nistor este si angajat pe postul de Lucrator comercial iar ceilanti doi: Claudiu Nistor si Sarbu Constantin formeaza o echipa de montaj ce executa lucrarile de instalatii.

Printre responsabilitatile si activitatile Administratorului se numara:

  • conducere, planificare, coordonare si control a departamentelor si managerilor din cadrul societatii;
  • supervizare si executie lucrari;
  • prospectare piata in vederea atragerii de noi.

Iar in calitate de Lucrator Comercial activitatile zilnice sunt: asigura aprovizionarea cu produse a companiei, preluare comenzi si programare lucrari.

Societatea a realizat o cifra de afaceri de apox. 33000 lei de la infiintare pana in prezent. Lucrarile nu sunt numeroase datorita sezonalitatiii afacerii: perioada vanzarilor este intre aprilie –octombrie in domeniul instalatiilor.

Deoarece nu suntem la inceput volumul lucrarilor nu este mare si putem sa acordam atentie deosebita fiecarei dintre ele pentru a primi recomandari de la clientii existenti.

CONTACT FIRMĂ

  • Email: liviu.nistor2000@gmail.com
Vizualizări:
182

Lasă un răspuns