sigle UE

JotoTerm SRL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

JotoTerm SRL

jototerm

Despre Administrator:

Administratorul afacerii este Nistor Liviu.

Acesta a absolvit Facultatea de Mecanica, specializarea TCM și are o experiență de peste 15 ani în domeniul instalațiilor. Cea mai mare parte a lucrului, a desfășurat-o în zonele Galați, Brăila și Buzău.

În acești ani de lucru, a acumulat cunostinte tehnice temeinice, informatii despre furnizori interni si externi precum si despre autorizatiile necesare constituie un factor decisiv in succesul companiei.

Despre Afacere:

Societatea infiintata prin programul Start UP Plus are domeniul de activitate : Prestari Servicii si anume: lucrari de instalatii sanitare, lucrari de instalare a sistemelor de incalzire si aer conditionat, inclusiv completari, modificari, intretinere si reparare.

Societatea se adreseaza persoanelor fizice ce doresc sa isi monteze sisteme de incalzire , pesoanelor juridice ( firme de instalatii, PFA, Intreprinderi individuale ) ce sunt interesati si de suport tehnic la montarea produselor inovative cum ar fi Pompe de caldura, incalzire in pardoseala si sisteme fotovoltaice si institutiile bugetare ce au nevoie in
special de mentenanta, reparatii, autorizarea sistemelor montate.

Servicii Oferite:

  • Montat Centrala termica;
  • Montat Radiator;
  • Montat Aparat Aer conditionat;
  • verificarea echipamentelor, urmarirea parametrilor de buna functionare, autorizare ISCIR;
  • se vor efectua lucrarile de constatare defectiune, comandare piese de schimb, inlocuire, probe de functionare.

CONTACT FIRMĂ

  • Email: liviu.nistor2000@gmail.com
Vizualizări:
757

Lasă un răspuns