sigle UE

JO & JULZZ Clinique - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

JO & JULZZ Clinique

logo jo & julzz clinique

Despre antreprenor

Nume: Laura Munteanu. Totul a început de la pasiunea pe care am avut-o încă din copilărie pentru conceptul de beauty. Am fost mereu preocupată de aspectul fizic, de aceea mi-am dorit să mă specializez în acest domeniu. Am acumulat experienţa în clinici şi saloane renumite din Austria, fiind prezentă periodic la târguri şi expoziţii împreună cu echipa. Timp de 4 ani am făcut studii de caz pe diferite probleme de greutate şi inestetisme ale pielii şi am testat diverse aparate de remodelare corporală şi epilare definitivă.Privesc lumea prin ochii clienţilor mei şi nu le-aş oferi tratamente la care nu am văzut rezultate şi în care nu cred. Optimismul şi pozitivismul sunt trăiri care mă însoţesc permanent în viaţa personală şi în activitatea profesională, făcând din mine un om motivat şi plin de speranţă.

Despre afacere

Combinând tehnologia de ultimă generaţie cu cele mai inovatoare produse cosmetice profesionale, JO & JULZZ Clinique oferă terapii personalizate, non invazive, pentru faţă şi corp, efectuate de o echipă de specialişti într-un ambient relaxant şi primitor.

Aici suntem atente la nevoile clientilor nostri, pentru că ne pasă şi ştim cât este de important să obţina rezultate rapid. De aceea garantăm efecte imediate la toate serviciile noastre.

Descriere produse / produse oferite

EPILARE DEFINITIVA: Depilght PRO este o tehnologie superioara care vine cu un triplu sistem de racire ce face tratamentul complet nedureros pe anumite zone pentru ca beneficiaza de o tehnologie revolutionara de tripla racire. Rezultatele sunt vizibile imediat, inca de la prima sedinta se reduce cu aproximativ 30% din par.

HIMFU: Tehnologie non – invazivă şi nedureroasă, cu rezultate similare liposucţiei chirurgicale. Acţionează la nivelul adipocitelor prin valuri de unde cavitaţionale de înaltă frecvenţă pentru a le sparge şi reduce circumferinţa. Prin terapia HImFU cu frecvenţă înaltă se pierd până la 4 cm de la prima şedinţă, printr-o penetrare de până la 3 cm a ţesutului.

CRIORADIOFRECVENTA: Conceptul de CrioRadiofrecvenţă este unic în lume, dar devine funcţional graţie echipamentului nostru. Acesta combină cele două funcţii – Radiofrecvenţa & crioterapia – pentru rezultate spectaculoase de la prima şedinţă. Procedura ajută la compactarea şi liftarea tegumentului..

MASAJUL TRANSDERMIC imbină masajul endermologic cu terapia LED, care triplează eficienţa tratamentului. La nivel corporal, DermoHealth tratează celulita până la gradul IV şi multiplică producţia de elastină şi colagen.

Tunelul cu infraroșu No Cellulite este un aparat profesional pentru slăbit în kilograme, cu infraroșii, pentru efect termic rapid și cu rezultate vizibile instant. Este practic o infrasaună cu efecte termice pentru slăbit rapid în kilograme și în centimetri. Ideală pentru tratamente anti celulită și pentru împachetări corporale

Contactează-ne

  • facebook: JO-JULZZ Clinique
  • instagram: jo_julzz _clinique
Vizualizări:
1472

Lasă un răspuns