sigle UE

Jarman Tools SRL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

Jarman Tools SRL

Jarman Tools

Despre Administrator

Timafi Andrei Nicolae, nascut in 1964 , RO, este absolvent al Institutului Politehnic Cluj Napoca, Facultatea de Mecanica, Sectia Subinginer Satu-Mare, cu specializare in tehnologia constructii de masini.

A lucrat până in 1992 ca și Tehnolog la SC Ergolemn Ardud. În 1992 a plecat în Canada, unde a lucrat la Ontario Die International Kitchener ca și coordonator de productie , supervisor, până în 2009, când în urma unei restructurări, contractul de munca a fost desființat.

În această perioadă a acumulat experiență în toate fazele fabricarii de stante si matrițe folosite în decuparea diferitelor materiale. După 2009 a urmat o cariera independenta, a infiintat o firma de comercializare de autovehicule uzate si paralel a absolvit cursul de Agent de credit pentru imobiliare. Alucrat in cadrul organizatiei Mortgage Architects.

Aceasta activitate ca Agent de Credit a fost suspendata odata cu obtinerea finatarii in cadrul proiectului Diaspora Invest deoarece ar fii inposibil activitate in ambele domenii, firma de comercializare de autovechicule este active si in present.

 DESPRE AFACERE

Jarman Tools srl este o firma in orasul Ardud, judetul Satu-Mare, str Rozelor 23, email jarmantoolsro@yahoo.com, tel 0770933253. Specializati in productia de stante și matrite folosite in decuparea a diferitelor materiale avind aplicatie majora in Industria de Incaltaminte, precum si intretinerea si repararea acestora.

Produse/Servicii Oferite

Firma este capabila sa producă stante și matrițe de calitate superioară cu durabilitate crescută și de a asista clientii cu soluții de tăiere, decupare, în urma căreia clienții vor economisi materii prime. De asemenea firma asigura repararea și întreținerea acestor stante și matrițe chiar la locația clientului dacă este necesar. Avem capacitatea de reconditionare și ascutirea diferitelor scule folosite în industria de prelucrare a lemnului si a metalelor.

Paralel cu aceasta activitate principală, firma  comercializează diferite scule aschietoare cu o gama vastă de aplicație.

CONTACT FIRMĂ

Vizualizări:
1494
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns