sigle UE

Jarman Tools SRL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

Jarman Tools SRL

Elderly designer is working on pair of shoes

DESPRE AFACERE

Jarman Tools srl este o firma in orasul Ardud, judetul Satu-Mare, str Rozelor 23, email jarmantoolsro@yahoo.com, tel 0770933253, specializată in productia de stante și matrite folosite in decuparea a diferitelor materiale avind aplicatie majora in Industria de Incaltaminte, precum si intretinerea si repararea acestora.

Produse/Servicii Oferite

Firma este capabila sa producă stante și matrite de calitate superioara cu durabilitate crescuta si de a asista clientii cu solutii de taiere, decupare, in urma careia clientii vor economisi materii prime, de asemenea firma asigura repararea si intretinerea acestor stante si matrite chiar la locatia clientului daca este necesar. In scurt timp firma va avea capacitatea de reconditionarea si ascutirea diferitelor scule folosite in industria de prelucrare a lemnului si a metalelor.

Paralel cu aceasta activitate principala, firma  comercializeaza diferite scule aschietoare cu o gama vasta de aplicație.

Timafi Andrei Nicolae

Timafi Andrei Nicolae, nascut in 1964 , RO, este absolvent al Institutului Politehnic Cluj Napoca, Facultatea de Mecanica, Sectia Subinginer Satu-Mare, cu specializare in tehnologia constructii de masini.

A lucrat pina in 1992 ca si Tehnolog la SC Ergolemn Ardud .

In 1992 a plecat in Canada unde a lucrat la Ontario Die International Kitchener ca si coordonator de productie , supervisor, piuna in 2009, cind in urma unei restructurari, contractual de munca a fost desfintat.

In aceasta perioada a acumulat experienta in toate fazele fabricarii de stante si matrite folosite in decuparea diferitelor materiale.

Dupa 2009 a urmat o cariera independenta, a infiintat o firma de comercializare de autovehicule uzate , second hand si paralel a absolvit cursul de Agent de credit pentru imobiliare si a lucrat in cadrul organizatiei Mortgage Architects . Aceasta activitate ca Agent de Credit a fost suspendata odata cu obtinerea finatarii in cadrul proiectului Diaspora Invest deoarece ar fii inposibil activitate in ambele domenii, firma de comercializare de autovechicule este active si in present.

Vizualizări:
398
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns