sigle UE

IKAN PAPER PRINT SRL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

IKAN PAPER PRINT SRL

pungi din hartie

Despre Administrator:

Administratorul firmei este domnul CRISTIAN BALECA (n. 1994, Republica Moldova), absolvent al Colegiului National Andrei Saguna, Brasov (2013). A studiat Ingineria Chimica in cadrul Universitatii din Hull, Marea Britanie in perioada 2013-2016 cu accent pe purificarea apei si a aerului, dar si a designului in inginerie.

In Decembrie 2018 a definitivat Masterul in Inginerie Chimica Avansata in cadrul Universitatii din Manchester. Pe decursul studiilor si-a dezvoltat pasiunea pentru antreprenoriat, dar mai ales pentru inovare si protectia mediului. Toate acestea au intentia de a propune o schimbare in viziunea romanilor in ceea ce priveste responsabilizarea sociala si reciclarea. Prin intermediul activitatilor cotidiene a observat cantitati semnificative de produse nereciclabile folosite zilnic, fapt ce poate fi schimbat. Astfel, a luat naștere decizia de a se implica in productia de pungi de hartie din material reciclat si în modelarea procesului de productie; pentru a reprezenta un interes si o necesitate pentru cat mai multe afaceri.

Despre Afacere:

IKAN PAPER PRINT SRL are ca obiectiv principal productia de ambalaje si pungi de hartie cu model flexibil, accentul fiind pus pe un model de activitate bazat pe sustenabilitate si utilizarea de materii prime cu impact minim asupra mediului. Planurile de viitor contin extinderea gamei de produse din materii biodegradabile si crearea unei platforme pentru informarea publicului privind alternativele viabile pentru produsele cotidiene de uz alimentar sau casnic.

Despre Produse:

Produsele oferite fac parte din categoria de pungi si ambalaje de hartie pentru uz alimentar si non-alimentar.

CONTACT FIRMĂ

  • Telefon: 0743496234
  • email: paper.print.ikan@gmail.com
  • localitate: Săcele, jud. Brașov

Vizualizări:
723
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns