sigle UE

IELE WORLD - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

IELE WORLD

Iele World logo

Despre Administrator:

Oana Tudose (n. 1987, RO) este absolventă a Liceului de Muzică și Arte Plastice Constantin Brăiloiu (2005) secția Arhitectură. Urmează studiile în cadrul Facultății de Arhitectură Ion Mincu (2011) secția Arhitectură de Interior. În 2013 își definitivează Masteratul în Arhitectură de Interior și Retail Design în cadrul Institutului Piet Zwart, parte din Academia Willem de Kooning din Rotterdam.

Din 2014 lucrează independent căutând să intersecteze arhitectura de interior și arta vizuală prin crearea unor experiențe spațiale atemporale. A lucrat în colaborări cu diferite studiouri de arhitectură și design realizând proiecte vaste și mixte: arhitectură rezidențială în Romania, arhitectură și design pentru eco resorturi în Sri Lanka și India, proiecte de design interior în Romania și Olanda, design expozițional în Letonia pentru Bienala Internațională de artă contemporană din Riga împreună cu 100ideas. In 2019 a avut prima expozitie personala de pictura si arta textila la Muzeul Judetean Gorj “Alexadru Stefulescu” iar proiectele ei au fost expuse în cadrul Romanian Design Week (2018), Milan Design (2012), Rimini Fiera (2012).

Despre afacere:

IELE WORLD SRL a fost initiat de către Studio Oana Tudose drept o platformă dedicată cercetării creative a unui material prim regenerabil și extrem de nevalorificat în zonele montane din România. În fiecare an în zona Gorj tone de lână sunt aruncate în râuri sau arse.

Produse oferite:

Promovează revalorizarea resurselor locale, explorând caracteristicile unice ale fibrei de lână prin instrumentalizarea acestora ca material contemporan de design. Atelierul functioneaza in Targu-Jiu drept un centru activ de cercetare textil-artizanala si productie a obiectelor de design unicate.

CONTACT FIRMĂ

  • Telefon: 0759349483
  • email: info@iele.world
  • web: http://iele.world/
  • localitate: Tg. Jiu, Gorj

Vizualizări:
1349
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns