sigle UE

HOLARDEV SRL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

HOLARDEV SRL

holardev logo

Despre Companie

Compania HOLARDEV SRL este creata pentru a oferi servicii in doemniul IT, pentru care activitate dețin vasta experienta. Totodata, compania isi propune sa fie sustenabila prin a oferi servicii de Software Development clientilor sai. In acest scop ne propunem, prin intermediul unei Academii IT interne, sa instruim tinerii dornici sa faca o cariera in IT, si sa-i angajam pe cei mai buni dintre acestia.

Ca strategie de dezvoltare pe termen mediu si lung, ne propunem sa oferim servicii de creare solutii speciale utilizand tehnologii precum Realitate Augmentata si Inteligenta Artificiala.

Serviciile pe care le oferim in cadrul HOLARDEV SRL sunt: consultanta in IT, servicii de web development, servicii de SW development, servicii de app development, servicii de e-commerce development.

Despre Antreprenor

CHISCHIRILIOV IURIE, profesionist in domeniul afacerilor in IT, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, cu un portofoliu de proiecte remarcabile realizate pe parcursul anilor de activitate, am hotarat sa apelez la acest program, pentru ca am considerat ca aceasta este o buna oportunitate pentru a incepe o afacere in domeniul pe care il cunosc.

 

CONTACT FIRMĂ

  • Telefon: 0752090407
  • email: iurie@holardev.ro
  • web: www.holardev.ro
  • localitate: Tg. Jiu, Gorj

Vizualizări:
767
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns