sigle UE

GO GAS AUTO GPL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

GO GAS AUTO GPL

Go GAS GPL

Despre Administrator:

Tudorache Ionut Stelian este administratorul afacerii Go Gas AUTO GPL.

Acesta a absolvit Facultatea de Politehnica ”GHEORGHE ASACHI” din Iași, iar anterior Colegiul de Mecanică, la secția Autovehicule Rutiere. Cu experiență vastă în domeniul auto, a decis să își înceapă propria afacere, în industria auto., cu ajutorul proiectului SUS2.0.

Despre Afacere: 

Societate cu domeniul de activitate in industria auto, care se ocupa cu intretinerea si repararea autovehiculelor. Nevoile crescute de mobilitate, o alternativa economica la folosirea carburantilor conventionali. Personal calificat cu studii superioare in domeniu venim in intampinarea beneficiarilor cu lucrari de calitate  intr-un domeniu cu o larga raspandire la nivel local.

Despre servicii:

Servicii de mentenanta, servis si montaj de instalatii care sa ofere posibilitatea functionari autovehiculelor cu carburanti alternativi.

Tipuri de instalații:

  • OMVL™ DREAM ON  Instalatia GPL auto DREAM ON a fost dezvoltata de catre producatorul OMVL pentru a putea echipa motoare cu ardere intern ace beneficiaza de la 3 pana la 8 cilindri. Centrala GPL (unitatea electronica de control GPL) a fost dezvoltata pe baza unei experiente complexe in domeniul auto, oferind la un alt nivelal tehnologiei sisteme din ce in ce mai performante si fiabile in conditii de exploatare pastrand principalele caracteristici ale instalatiilorOMVL consecrate.
  • OMVL DREAM DI 2.0 – Instalatia GPL Dream DI 2.0 este dedicate motoarelor cu ardere interna ce beneficiaza de o injectie directa de benzina (TSI, TFSI, GDI, TCe), fiind disponibila chiar si pentru generatiile noi de motoare pe benzina. Tinand cont de standardele actuale de poluare, OMVL pune la dispozitie utilizatorilor prin intermediul generatiei DI 2.0 posibilitatea de utilizare a unui nou concept ce utilizeaza elemente clasice de montaj gestionate intr-un mod inedit de noua centrala Dream DI 2.0. Astfel generatia DI 2.0 poate echipa motorizari cu arhitectura de la 3 la 8 cilindri, acoperind in piata auto o plaja considerabila de solicitari pentru montajele GPL auto.

CONTACT FIRMĂ

Vizualizări:
833

Lasă un răspuns