sigle UE

EQ Creative - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

EQ Creative

EQ CREATIVE TALK

Despre administrator:

Administratorul afacerii este Burghelea Luminița.

Aceasta deține o experiență de peste 10 ani in grafica si design materiale promotionale realizate in Corel Draw și Photoshop. În tot acest timp a creat de la 0 diverse materiale promotionale: carti de vizita, pliante, brosuri, flyere, afise, reviste, invitatii de nunta si botez, carduri educative pentru copii. 

Aceasta deține diploma de manager de proiect și manager de inovare. De asemenea, a studiat domeniul publicității și a urmat cursurile  universitare ale facultății de jurnalism.

Despre afacere: 

Activitatea de baza a afacerii este producerea si crearea de jocuri si jucarii – 3240, a materialelor educative pentru copii care sa contribuie la dezvoltarea armonioasa a acestora, in plan logic, limbaj, creativ si emotional. Grupa de varsta careia ne adresam este 0-6 ani.

Tehnologie: in implementarea proiectului un aport foarte important il au tehnologia informatica si echipamentele utilizate fara de care nu s-ar putea materializa materialele educative pentru copii. In acest sens s-au achizitionat prin proiect: un laptop, o tableta grafica, un echipament pentru stantat, echipament pentru laminat la rece, echipament pentru decupat pe contur, o imprimanta multifunctionala color, masina pentru decupat si gravat cu laser, un set cutter plotter, trimmer/ghilotina mecanica.

Produsele oferite:

Printre produsele oferite de compania noastră, menționăm:

  • cutie cu materiale de asociere integrate (card pe care se afla un obiect+obiect+plansa cu scenariul din care face parte),
  • cutie cu activitati diverse de lucru manual,
  • carduri care exemplifica emotiile,
  • carduri care exemplifica obiecte, animale, fructe, legume,
  • cuburi de tip zar care indeamna la dezvoltarea limbajului si a creativitatii prin crearea unei povesti ad-hoc,
  • puzzle de asociere incepand cu 2 piese,
  • carduri de asociere,
  • planse cu activitati

Pana in prezent au fost produse si vandute 694 de jocuri: Harta Ro judete, harta continente, harta lumii, carduri animale, carduri asociere, puzzle incastru, puzzle, joc asociere, joc anotimpuri, sistemul solar, mix&match animale, forme geometrice, joc magnetic, grafisme.

CONTACT FIRMĂ

Vizualizări:
778

Lasă un răspuns