sigle UE

EQ Creative - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

EQ Creative

EQ CREATIVE TALK

Activitatea de baza a afacerii este producerea si crearea de jocuri si jucarii – 3240, a materialelor educative pentru copii care sa contribuie la dezvoltarea armonioasa a acestora, in plan logic, limbaj, creativ si emotional. Grupa de varsta careia ne adresam este 0-6 ani.

Localizare si contextual economic-social: planul de afaceri este implementat in localitatea Galati.

In momentul de fata, contextual economic-social este favorabil dezvoltarii unei astfel de afaceri datorita interesului crescut al parintilor pentru astfel de jocuri precum si a unui numar mare de gradinite publice (50) si private (7) precum si a persoanelor fizice autorizate sa realizeze ateliere educative cu copiii intre 0 si 8 ani (peste 25 de psihologi-terapeuti, peste 20 de ateliere creative), 13 librarii in Galati. Un aspect foarte important de luat in calcul este interesul parintilor pentru educatia copiilor si investitia financiara pe care o fac acestia in aceasta privinta. Din statisticile personale dar si cele ale magazinelor online de profil, un parinte cheltuie in medie o suma de 50 lei/luna pe jucarii si jocuri pentru copii.

Tehnologie: in implementarea proiectului un aport foarte important il au tehnologia informatica si echipamentele utilizate fara de care nu s-ar putea materializa materialele educative pentru copii. In acest sens s-au achizitionat prin proiect: un laptop, o tableta grafica, un echipament pentru stantat, echipament pentru laminat la rece, echipament pentru decupat pe contur, o imprimanta multifunctionala color, masina pentru decupat si gravat cu laser, un set cutter plotter, trimmer/ghilotina mecanica.

Produsele si seviciile care genereaza bani si profit: 

Produsele care genereaza venituri sunt materialele educative produse in intregime de SC EQ Creative Talk SRL, de tipul:

 • cutie cu materiale de asociere integrate (card pe care se afla un obiect+obiect+plansa cu scenariul din care face parte),
 • cutie cu activitati diverse de lucru manual,
 • carduri care exemplifica emotiile,
 • carduri care exemplifica obiecte, animale, fructe, legume,
 • cuburi de tip zar care indeamna la dezvoltarea limbajului si a creativitatii prin crearea unei povesti ad-hoc,
 • puzzle de asociere incepand cu 2 piese,
 • carduri de asociere,
 • planse cu activitati

Pana in prezent au fost produse si vandute 694 de jocuri: Harta Ro judete, harta continente, harta lumii, carduri animale, carduri asociere, puzzle incastru, puzzle, joc asociere, joc anotimpuri, sistemul solar, mix&match animale, forme geometrice, joc magnetic, grafisme.

CONTACT FIRMĂ

 • localitate Galati
 • email: luminita.oancea.bur@gmail.com
 • Adresa Web: https://eqcreativetalk.ro/
Vizualizări:
153

Lasă un răspuns