sigle UE

ENGRAVING ART STUDIO SRL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

ENGRAVING ART STUDIO SRL

fipo

Despre Administrator

Avasiloae Sorina, în vârstă de 28 de ani a absolvit studiile universitare in Iași la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, facultatea Finanțe Bănci, profesând timp de 3 ani în domeniul financiar în Republica Moldova, Chișinău. În același timp, având înclinații  artistice și din dorința de a-și menține latura creativa, a lucrat part-time la o companie ce se ocupa cu crearea cadourilor personalizate. Astfel, în calitate de manager pe vânzări a primit imboldul de a avea o afacere proprie in acest domeniu.

Despre afacere:

Ideea afacerii ENGRAVING ART STUDIO SRL a venit în momentul în care administratorul firmei, Sorina  Avasiloae a vrut sa ofere un cadou deosebit unei persoane dragi. Așa a apărut conceptul jucăriei  FIPO, care este o figurina din lemn, ce reprezinta trăsăturile fetei unei persoane, este mobila, pictata și asamblata manual. După obținerea produsului dorit a aplicat la proiectul Diaspora Invest, prin intermediul căruia s-a înființat firma.

Servicii Oferite:

Activitatea companiei o reprezinta gravarea și decuparea diverselor materiale cum ar: lemn, plexiglas, piele etc. Realizam produse personalizate în funcție de domeniul industrial al clienților și de preferințele acestora.

Printre produsele oferite de noi, menționăm: căsuțe din lemn, mărțișoare, tablouri etc.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin unul dintre mijloacele oferite mai jos:

Telefon: 0747 331 474
Email: avasiloaiesorina@gmail.com
web: https://www.facebook.com/fipotoys/
Localitate: Iași, jud. Iași

Vizualizări:
1854
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns