sigle UE

ENGRAVING ART STUDIO SRL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

ENGRAVING ART STUDIO SRL

diaspora invest logo

Ideea afacerii ENGRAVING ART STUDIO SRL  a venit in momentul in care administratorul firmei, Sorina  Avasiloae a vrut sa ofere un cadou deosebit unei persoane dragi. Așa a apărut conceptul jucariei  FIPO, care este o figurina din lemn, ce reprezinta trasaturile fetei unei persoane, este mobila, pictata si asamblata manual. După obținerea produsului dorit a aplicat la proiectul Diaspora Invest, prin intermediul caruia s-a infiintat firma.

Activitatea companiei o reprezinta gravarea si decuparea diverselor materiale cum ar: lemn, plexiglas, piele etc. Realizam produse personalizate in dependenta de domeniul industrial al clientilor si preferintele acestora

Avasiloae Sorina, în vârstă de 28 de ani a absolvit studiile universitare in Iasi la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, facultatea Finante Banci, profesând timp de 3 ani in domeniul financiar in Republica Moldova, Chisinau. In acelasi timp, având înclinații  artistice si din dorința de a-și menține latura creativa, a lucrat part-time la o companie ce se ocupa cu crearea cadourilor personalizate. Astfel, în calitate de manager pe vanzari a primit imboldul de a avea o afacere proprie in acest domeniu.

CONTACT FIRMĂ

Telefon: 0747 331 474
email: avasiloaiesorina@gmail.com
web: https://www.facebook.com/fipotoys/
localitate: Iași, jud. Iași

Vizualizări:
469
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns