sigle UE

Eightera Wood Art - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

Eightera Wood Art

wood art

Elena Neculseanu (n.1987, Republica Moldova, Chișinău). A

bsolventă a Școlii Waldorf, a Colegiului de Construcții, secțiunea Design Interior și Master în Arhitectură la Universitatea Tehnică, secțiunea Urbanism și Arhitectură și fondatoarea LIBRA decor &  Eco Jewelry. Provin din simbioza a două familii cea de artiști plastici și cea de matematicieni.  Matematica Este Limba Cu Care Dumnezeu a Scris Universul.

Prima mea diplomă, de gradul trei, am obținut-o la 4 ani, în Con­cursul de creaţie plastică «Roşu, Galben şi Albastru», secţiunea grafică. Apoi, la 10 ani, la concur­sul de desene «Icoana din sufletul copilului», am obținut o menţiune. La con­cursul de pictură «Pasărea Măias­tră», am ocupat locul I cu lucrarea din lut inspirată de altfel din creaţia sculptorului Constantin Brâncuşi. La 11 ani am obținut premiul I la concursul ”Plai Natal” cu tapiseria ”Zâna Toamnei”.

Mereu am fost și sunt în căutarea frumosului și perfecțiunii în viziunea mea.  Născută în era informațională nu am rămas indiferentă față de arta digitală. Sunt fericită că am avut posibilitatea să încerc diferite modalități de exprimare prin artă, desen, grafică, pictură, linogravură, tapiserie, lasetă, împletit, croșetat, croitorit, broderie, ceramică și lemnărit, design grafic.

Prezentare Eightera Wood Art

Firma are la bază o experiență de 8 ani de creare a produselor care combină tehnica de debitare și gravare laser și lucru manual. Sunt marcată de exactitatea și viteza acestui utilaj încă din primul an de facultate care mi-a fost un sprijin pentru crearea machetelor.  Îmi exprim creativitatea prin crearea produselor de uz casnic, mobilier și decor utilizând utilajul și pasiunea mea față de broderia manuală în lemn și nu numai. Așa am ajuns să evoluez tot mai mult și mai mult. Vreau să ofer tuturor accesul la artă prin crearea centrelor de creație pentru regăsirea de sine.

CONTACT FIRMĂ

  • Telefon: 0736272830
  • email: eightera.office@gmail.com
  • web: www.eighterawoodart.ro
  • localitate: Brașov, jud. Brașov

Vizualizări:
72
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns