sigle UE

Edil Wall Stone - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

Edil Wall Stone

edil wall stone

Despre Administrator:

Administatorul afacerii este Moraru Nicusor. Acesta a terminiat studiile preuniversitare in domeniul fizicii/chimiei. Fiind poasionat de constructii, a inceput sa lucreze in acel domeniu, pentru ca apoi, ca ajunga să-și administreze propria afaceri, cu ajutorul proiectului Start-Up 4 Diaspora.

Principala lui pasiune este Rendering structural 3d.

Despre Afacere:

Edil Wall Stone este o societate infiintata de Moraru Nicusor  in anul 2019 specializată in producția de structuri în beton armat cum ar fi : Stâlpi de rezistență , ziduri de forță , platforme pentru parcări sau curți , structuri pentru case și blocuri , garduri și împrejmuiri ,etc. Venind in intampinarea cerintelor crescande ale clientilor nostri cu o marire considerabila a capacitatii noastre de productie a zidurilor si structurilor din beton armat, atat din punct de vedere cantitativ cat si din punct de vedere calitativ , cu o gama diversificata de forme si modele . Raportul intre calitate pret si varietatea modelelor.

Despre serviciile oferite:

Produsele noastre vor aduce lumina, aerul și frumusetea spatiilor,grădinilor în locuințelor particulare . Un sistem inovativ de ziduri, stalpi, trotuare , curti in beton armat. În tot ceea ce facem avem un singur obiectiv: să contribuim la satisfacerea si rezolvarea unui grup de probleme ale persoanelor implicate in renovari,reabilitari, consolidari si constructii noi. Iar acest lucru ne guvernează fiecare acţiune. De aceea, cu fiecare contract intocmit incercăm să furnizăm cât mai multă valoare pentru fiecare client, să ne asigurăm că putem să-i creştem cât putem de mult satisfactia dandu-i idei incurajatoare.

Productia de structuri in beton armat cum ar fi: Stalpi de rezistenta , ziduri de forta , platforme pentru parcari sau curti , structuri pentru case si blocuri , garduri si imprejmuiri ,etc.

CONTACT FIRMĂ

Vizualizări:
638

Lasă un răspuns