sigle UE

CREATIVE ARCHITECTS DEUTSCH HAUS - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

CREATIVE ARCHITECTS DEUTSCH HAUS

deutschhaus.ro

Antreprenor: Grigore Cebanu
Founder, leading architect

Ca architect trebuie sa fii atent in permanenta la tot ce senintampla in jurul tau, in diverse domenii. Informatia, de orice fel,este importanta in masura in care iti poate sugera cai de urmat sau raspunsuri la solicitari concrete.

Eu vad arhitectul ca pe o permanenta sursa de inmagazinat informatii, imagini, situatii, capabil apoi sa dea unr aspuns prompt si nuantat prin proiectele sale. Am invatat din anii facultatii cat de important este studiul, citesc mult, rasfoiesc intotdeauna cu placere reviste de specialitate, ma uit la tv si incerc sa fiu in permanenta in contact cu diverse medii.

Ce mă diferenţiază de alţi arhitecţi este că fac constant experienţe. Asta deoarece am acest orgoliu de a propune soluţii noi, originale. Fiecare architect are datoria să aducă ceva nou, să aibă contribuţia lui la arhitectura din jurul său.

Astfel eu am ajuns la ideia de a crea case moderne în stil minimalist, făcute din materiale naturale! Doar că sa la un preț accesibil și avantajos. Așa a apărut ideia DeutschHaus!

Case de tip Fachwerk!

Tehnologia pentru construirea unor astfel de case a fost utilizată pe scară largă în Germania și în Europa. Oamenii care nu au văzut niciodată o casă atât de modern din interior cred că din interior arată la fel ca din exterior.

 

CONTACT FIRMĂ

cebanu

Vizualizări:
870
Categorie:
Firme

Lasă un răspuns