sigle UE

CISIBO STUDIO GRAPHIC SRL - Video, audio, grafica 2D si 3D

CISIBO STUDIO GRAPHIC SRL

CISIBO

CISIBO STUDIO GRAPHIC SRL oferă servicii de grafică publicitară, branding si rebranding.

Despre Administrator:

Cînepă-Sîrbu Bogdan este administratorul afacerii CISIBO STUDIO GRAPHIC SRL. Cu o experienta de peste 14 ani în televiziune pe diferite posturi de creație în special (editor video , productie publicitara, grafica 2D si 3D, generice TV), acesta a ales să își administreze propria afacere.

Despre Afacere

Creat în 2019 cu ajutorul unui proiectului SUS 2.0, studioul de grafcă și film CiSiBo are ani de experință acumulați în departamente de producție TV din țară si străinătate, dar și cu alte agenții de publicitate.

Ne adresăm tuturor start-up-urilor, da și firmelor consacrate, care pot avea nevoie de rebranding, sau de materiale publicitare pentru promovarea afacerii. De asemenea, ONG-urilor, sindicatelor, organizațiilor culturale, cluburilor sportive, partidelor politice, administrațiilor locale, regionale și nașionale.

Ne propunem să producem imagini cu impact puternic, care să transmită mesajul clienților noștri. Suntem mereu deschiși la noi provocări atât pe plan video și audio cât si grafica 2D și 3D.

Ne dorim ca proiectele realizate de noi să contribuie la reușita fiecărui client. Oferim concepte de inspirație și implementare, cu rezultate excelente.

Servicii oferite

CSB Studio ART vine cu o viziune unitară, cu un pachet de servici care va construi identitatea vizuală a clienților, înglobând aproape toate aceste servicii.

Printre serviciile oferite, menționăm: Crearea de grafică publicitară, branding, rebranding, logo-uri, elemente de identitate vizuală, materiale video, înregistrări audio profesionale etc.

Contact:

Adresa: Bld. Marea Unire, Galati, Romania

Telefon: 0746 214 225

Web: https://cisibo.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/cisiboCSB 

 

 

 

Vizualizări:
454
Categorie:
Firme · Firme România · SUS 2.0

Lasă un răspuns