sigle UE

C&D REAL CONCRETE SRL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

C&D REAL CONCRETE SRL

real concrete

Descriere activitate

Activitatea firmei C&D REAL CONCRETE SRL este aferenta codului CAEN 2361 – Fabricarea produselor din beton pentru constructii si include fabricarea de articole prefabricate din beton, ciment sau piatra artificiala pentru constructii.

Aceasta afacere  vizeaza  producerea de prefabricate din beton precum: pavele, garduri, borduri si blocuri de zidarie cu ajutorul unor utilaje achizitionate prin intermediul proiectului si punerea in vanzare a produselor realizate.

Specificul firmei a fost ales datorita experientei administratorului, domnul Badea Cristide. Acesta este de profesie inginer constructor, cu o experienta in domeniul constructiilor de cladiri rezidentiale si nerezidentiale de peste 30 de ani si o experienta de lucru in Germania de peste 10 ani. În urma profesării  in domeniul constructiilor si in lucrul cu astfel de materiale a dobandit cunostintele necesare.

Dorința pentru înființarea firmei a apărut în urma aplicării în cadrul proiectului Diaspora Invest întrucat ajutorul financiar ce putea fi obtinut reprezenta startul necesar pentru a putea demara o astfel de afacere si totodata un motiv intemeiat pentru reîntoarcerea in Romania.

CONTACT FIRMĂ

  • Telefon: 0754808500
  • email: cristidebadea@yahoo.com
  • web: www.cdrealconcrete.ro
  • localitate: Slatina, jud. Olt

Vizualizări:
704
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns