sigle UE

CANDIL DRIVE SCHOOL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

CANDIL DRIVE SCHOOL

Logo CANDIL DRIVE

SERVICII/PRODUSE OFERITE

Școlarizarea și formarea de conducători auto-categoria B și B+E prin oferirea de cursuri atât teoretice pentru însușirea cunoștințelor necesare, la sală, a semnelor de circulație și legislația specifică,ulterior cursuri de șofat practice prin care viitorul potențial conducător auto aprofundează teoria și învață un stil de condus cât mai performant.

DESCRIERE PRODUSE/SERVICII OFERITE:

Școlarizarea și formarea de conducători auto categoria B și B+E prin oferirea de cursuri atât teoretice-pentru însușirea cunoștințelor necesare, la sală, a semnelor de circulație și legislația specifică, ulterior cursuri de șofat practice prin care viitorul potențial conducător auto aprofundează teoria și învață un stil de condus cât mai performant în vederea obținerii Carnetului de conducere.

CONTACT FIRMĂ

SCURTĂ DESCRIERE BIOGRAFICĂ (studii, experiență profesională sau antreprenorială, pasiuni)

Inițial am absolvit cursurile Liceului Ind.4 Iași cu specializarea electromecanic locomotive. După un mic stagiu de 2 luni în producție am reușit admiterea la facultate pe care am absolvit-o în anul 1988 cu specializarea inginer zootehnist și mașini agricole.
Începând cu anul 1998 am lucrat ca Director de firmă de transport mărfuri, având și specializare ca Manager Transport Mărfuri, competență certificată de Ministerul Transporturilor.
Cu această ocazie m-am specializat în formarea de șoferi profesioniști o perioadă de peste 15 ani. Ulterior am plecat în UK, unde mi-am continuat aceeași activitate, ceea ce mi-a adus un plus de cunoștințe profesionale.
Evident, în momentul în care am aflat despre proiectul StartUP4Diaspora, am considerat ca fiind benefic pentru revenirea alături de familie și punerea în practică a cunoștințelor acumulate.

NUME ȘI PRENUME ANTREPRENOR: IGNĂTESCU COSTEL

Vizualizări:
1843

Lasă un răspuns