sigle UE

BROWS & LASHES FACTORY SRL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

BROWS & LASHES FACTORY SRL

BROWS & LASHES FACTORY SRL

Despre Administrator:

Mă numesc Mardari Alina, am 28 de ani și în prezent sunt stabilită la Chișinău, Republica Moldova. Am absolvit masterul la Universitatea ”Al. Ioan Cuza” din Iași, specialitatea “Managementul Riscului în Afaceri Internaționale”.

Cu businessul am o relație mai veche, întrucât în perioada 2012 – 2015 am administrat 2 afaceri la Iași, ambele în domeniul de retail (articole vestimentare și mobilier). Sunt pasionată de înot, de Softuri Grafice și Makerting. Cele din urmă mi-au și ghidat direcția în ultimii ani.  Din 2015 activez în calitate de Administrator și Manager Marketing în cadrul unui Salon Beauty din Chișinău.

În 2017 am înființat o firmă, care are domeniu de activitate promovarea brandurilor în Social Media și ofer servicii de consultanță în marketing pentru mai multe companii.

Despre Firma: BROWS & LASHES FACTORY SRL

Ideea de a deschide un salon de frumusețe cu accent pe servicii de extensie a genelor și arhitectura sprâncenelor mi-a venit din dorința de a aduce servicii de calitate pe piața din Iași și de a o influența pozitiv prin prestare de servicii inovative și complementare, precum epilarea cu ață, laminare sprâncene, botox gene etc. Având deja experiență în administrarea unui salon, am considerat ca opoertunitatea proiesctului Diaspora Invest este momentul potrivit să îmi dezvolt propria afacere în domeniu.

CONTACT FIRMĂ

Vizualizări:
821
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns