sigle UE

BOUNCE CLUB - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

BOUNCE CLUB

bounce club logo

Despre Administrator:

Ma numesc Adriana Neagoie si în adolescenta, in 1983, am absolvit Liceul de Stiinte ale Naturii din Brasov. In 2010 am plecat in UK. Imi plac provocarile si imi place sa calatoresc. Mi-am dorit sa fac mai mult pentru mine si in anul 2016 m-am inscris la St Mary’s University in Twickenham unde sunt acum in ultimul an, studiez Managementul Turismului. Ideea de antreprenoriat m-a urmarit mereu si am gasit solutia pe Facebook: programele Diaspora. Multumesc intregii mele familii si mentorilor de la Asociatia Centrul de Dezvoltare Smart care au avut incredere in mine si in ideea mea, ma sprijina si ajuta sa implementez, sa fac ca aceasta poveste sa devina realitate.

Despre Afacere:

Bounce Club este locul dedicat unei activitati de relaxare, în care buna dispozitie, distractia si energia bună vin impreună. Săriturile pentru amuzament și relaxare sunt activitati recreative si distractive des întâlnite în vestul Europei, care aduc împreună oamenii doritori să încerce ceva nou. Întâlnirile sunt online sau offline și acum se vor putea întampla și în Romania, la Brasov!

BounceClub, este locul în care daca vei intra, te vei bucura de o atmosfera prietenoasă, multa miscare dar și multă distracție.

“Live it is better in the air” este sloganul care definește imaginea companiei noastre.

Să vă spun o poveste!

Gracie o dulceață de fetita de 7 ani, mereu nerabdatoare sa se întalnească cu colegele de clasa la “Jump In”, un parc de trambuline din localitate, și o mamica care vesnic nu gaseste loc de parcare cu toate ca locatia are o parcare generoasa. Asa incepe povestea mea si asa s-a înfiripat ideea ca ar trebui sa fac si eu o vizita la “Jump In”.

Din prima clipa m-am gandit ce ar fi dacă…? Am inceput să caut si Google mi-a confirmat ca da este o idee geniala. Numai ca imi trebuiau si foarte multi bani. Am cerut parerea unui specialist si o platforma de Dodgeball pe trambuline era cea mai potrivita in cee ace priveste cost, venituri si tot odata venea la pachet cu o multime de beneficii  pentru a mentine un corp sanatos.

Descriere servicii:

Serviciile se rezuma la inchirierea celor 12 suprafete elastice pe ora fiecare in parte.  Pe langa acest serviciu, prin colaborare cu parteneri locali putem sa le oferim produse de patiserie, refreshment, sucuri, diverse in functie de cerintesi necesitati.

In general, rezervarile se fac in avans si serviciile aditionale pe care le vom oferi, pe care pe viitor speram sa le putem asigura chiar noi.

CONTACT FIRMĂ

  • Telefon: 0726014783
  • email: adriana_neagoie@yahoo.com
  • localitate: Brașov, jud. Brașov

Vizualizări:
1250
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns