sigle UE

BOUNCE CLUB - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

BOUNCE CLUB

tineri

Sa va spun o poveste!

Gracie o dulceata de fetita de 7 ani, mereu nerabdatoare sa se intalneasca cu colegele de clasa la “Jump In”, un parc de trambuline din localitate, si o mamica care vesnic nu gaseste loc de parcare cu toate ca locatia are o parcare generoasa. Asa incepe povestea mea si asa s-a infiripat ideea ca ar trebui sa fac si eu o vizita la “Jump In”.

Din prima clipa m-am gandit ce ar fi daca? Am inceput sa caut si Google mi-a confirmat ca da este o idee geniala. Numai ca imi trebuiau si foarte multi bani. Am cerut parerea unui specialist si o platforma de Dodgeball pe trambuline era cea mai potrivita in cee ace priveste cost, venituri si tot odata venea la pachet cu o multime de beneficii  pentru a mentine un corp sanatos.

Ma numesc Adriana Neagoie si asta este pe scurt povestea “Bounce Club” si primii mei pasi ca femeie antreprenor. Povestea mea are potential si o voi implementa cu multa pasiune, va fi un club unde te vei reintoarce cu placere. In adolescenta, in 1983, am absolvit Liceul de Stiinte ale Naturii din Brasov.

In 2010 am plecat in UK. Imi plac provocarile si imi place sa calatoresc. Mi-am dorit sa fac mai mult pentru mine si in anul 2016 m-am inscris la St Mary’s University in Twickenham unde sunt acum in ultimul an, studiez Managementul Turismului.

Ideea de antreprenoriat m-a urmarit mereu si am gasit solutia pe Facebook: programele Diaspora. Multumesc intregii mele familii si mentorilor de la Asociatia Centrul de Dezvoltare Smart care au avut incredere in mine si in ideea mea, ma sprijina si ajuta sa implementez, sa fac ca aceasta poveste sa devina realitate.

CONTACT FIRMĂ

  • Telefon: 0726014783
  • email: adriana_neagoie@yahoo.com
  • localitate: Brașov, jud. Brașov

Vizualizări:
174
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns