sigle UE

Atelierul de Lenjerii Srl - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

Atelierul de Lenjerii Srl

atelierulculenjerii.ro

Despre Administrator:

Damian Virgil este administratorul firmei Atelierul de Lenjerii Srl.

Acesta a absolvit Facutatea de chimia si tehnologia textilelor în Iași în anul 1985 și ulterior a continuat să activeze în aceiași industrie.

Are o experiență de 32 de ani în domeniul textil, experienta vasta ca inginer, în funcții de conducere, tehnica și de managament. După acumularea unor cunoștinte vaste în acest domeniu, cu ajutorul proiectului SUS 2.0, în anul 2018, a decis că este momentul să își administreze propria afacerea.

Despre afacere:

În urma analizei pieței si a cererii tot mai crescute pe piața romaneasca pentru articolele textile si a celor vestimentare brodate, Damian Virgil a înființat Atelierul de Lenjerii.

Atelierul de Lenjerii Srl este un atelier de brodărie care ofera servicii de calitate, la prețuri avantajoase.

Viziunea firmei este aceea de a deveni cel mai cunoscut producator de broderie la nivel zonal, brodând practic orice, dar fiind focusat pe segmentul de piata horeca, hoteluri, pensiuni, restaurante, respectiv pe brodarea de lenjerii, prosoape, fete de masa, servetele, naproane, etc.

Servicii/Produse oferite:

Firma le oferă clientilor săi produse exclusiviste, originale și de calitate, urmărind dezvoltarea permanentă, promovarea culturii romanesti, dar și respectul față de oameni și natură.

Printre produsele oferite, menționăm:

  • Lenjerii;
  • Pilote;
  • Perne;
  • Fețe de masa;

De asemenea, pe site-ul firmei https://atelierulculenjerii.ro/, găsiți lunar oferte avantajoase.

Contact:

Vizualizări:
630
Cuvinte cheie:
Categorie:
Firme · Firme România

Lasă un răspuns