sigle UE

ATELIERUL DE CIOCOLATA SI MARTIPAN CU MIERE - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

ATELIERUL DE CIOCOLATA SI MARTIPAN CU MIERE

hon

ATELIERUL DE CIOCOLATA SI MARTIPAN CU MIERE SRL este  infiintat in orașul Brașov, ca rezultat al  pasiunii fondatoarei, doamna Irina Bloșenco, față de dulciuri sănătoase, pasiune  care s-a fundamentat și mai mult după ce a devenit mama unui baietel care are acum aproape 3 ani. Lucrând într-un mediu multinațional, dorința este identificarea unui desert cât mai perfect, și anume – gustos, frumos și sănătos, însă de multe ori oferta lăsa de dorit. Astfel, a început să creeze acasă dulciuri mai sănătoase din ciocolată pură, cu mierea de albine în loc de zahăr, cu nuci, alune, fistic, cu stafide, curmale, smochine și a ajuns la concluzia că se poate!

Ca urmare, profitând de șansa acordata în cadrul proiectului Diaspora Invest, s-a deschis atelierul de ciocolată și marțipan, ocazie cu care se oferă clienților o variantă mai sănătoasă de ciocolată și marțipan cu miere de albine.

Irina Blosenco (n. 1987) – născută în Republica Moldova, absolventa a facultății de Business și Administrarea Afacerilor (Cluj-Napoca), a Masterului de Finanțe Corporative (ASE, București) cu o experiență de muncă de 8 ani acumulată în companii multinaționale precum Schneider Electric, Oracle, Colgate Palmolive și HP unde a lucrat în departamente comerciale și de buget și planificare. În toată această perioadă a învățat să lucreze cu cifre și în paralel și cu oamenii din toată lume, de naționalități diferite. A studiat diferite metode de prognoză a comenzilor și a vânzărilor precum și instrumente de tip Business Intelligence ce contribuie la eficientizarea procesului de prognoză, totodată s-a ocupat și de instruirea oamenilor în domeniul de BI.

CONTACT FIRMĂ

  • Telefon: 0742315447
  • email: contact@honeydesserts.eu
  • web: www.honeydesserts.eu
  • localitate: Brașov, jud. Brașov

Vizualizări:
71
Categorie:
Diaspora Invest · Firme

Lasă un răspuns