sigle UE

Atelier Hat Dot - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

Atelier Hat Dot

hart

Despre Administrator:

Oancea Daniela este administratorul afacerii. 

Mereu a fost o fire artistică și pasionată de modă si accesorii. Unul dintre cele mai mari hobby-uri este accesorizarea hainelor.Ideea infiintarii unui atelier de confectionare manuala de palarii, vine in urma unui mare hobby, inradacinat in ani de zile, si anume accesorizarea palariilor, precum si din dorinta de a reinvia o meserie veche, cea de palarier.

Am sesizat lipsa unui atelier, in momentul in care am cautat sa achizitionez o palarie rezistenta, realizata dintr-un material de calitate. Cautand in orasul Galati, inclusiv in orasele limitrofe: Tecuci, Braila, Focsani, astfel am descoperit necesitatea deschiderii unui atelier, in care sa se confectioneze astfel de palarii.

Despre afacere:

Atelierul de palarii HART este un “cuptor” de palarii realizate 100% manual din materiale naturale,  este o afacere dezvoltata in cadrul  proiectului START UP SMART 2.0

Denumirea atelierului venind de la impreunarea celor doua cuvinte,”HAT ART” – arta palariilor. Activitatea principala a atelierului „HART” este confectionarea manuala de palarii  din fetru , dar oferim si servicii pre-confectionare, si anume, consultanta pentru stabilirea modelului ce il avantajeaza pe client, masura potrivita acestuia, si post-confectionare, insemnand ca oferim si servicii de modificare si curatare  a palariilor achizitionate din atelier. Serviciile de consultanta vin in ajutorul clientilor pentru a asigura  o alegere optima a modelului, in functie de specificatiile clientului, dar si a stilului vestimentar si a fizionomiei, pentru ca in final palaria sa reprezinte purtatorul.

Atelierul functioneaza intr-un spatiu comercial inchiriat, cu o suprafata de aproximativ 30 m.p., intr-o zona circulata a orasului Galati. Partea destinata clientilor are expuse modele deja confectionate, pe care le pot proba pentru a se inspira si pentru a ajuta la conturarea modelului potrivit, iar partea din spate reprezinta atelierul propriu-zis unde se creeaza manual palariile din fetru.

Pentru a asigura durabilitatea si rezistenta palariilor create, se foloseste materie prima de cea mai buna calitate, constand in fetru de lana si fetru din par moale (iepure),precum si materiale natural pentru sezonul calduros,precum sinamay,visca,parasisal. Materia prima de calitate, este achizitionata de la distribuitori specializati in domeniu. In confectionarea de palarii manuale este foarte importanta calitatea materialului (fetru), alegerea calapodului potrivit si indemanarea confectionerului, acestea asigurand succesul produsului.

Produse oferite:

  • palarii din fetru de lana si fetru din par de iepure, pentru sezonul mai rece,
  • palarii din paie, sinamay, visca, parasisal pentru sezonul cald, care sunt de asemenea materiale naturale
  • fascinatoare din fetru, sinamay si piele naturala. Acele accesorii de par in marime mai redusa, ce pot fi integrate in tinute de zi cu zi sau in tinutele pentru evenimene speciale.

Serviciile oferite sunt servicii de consultanta in alegerea modelului potrivit de palarie si servicii de curatare a palariilor.

CONTACT FIRMĂ

Vizualizări:
1282

Lasă un răspuns