sigle UE

Artizanii Cafelei - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

Artizanii Cafelei

Logo-Artizanii Cafelei

Despre Administrator :

Numele meu este Calugaru Ionuț , sunt născut la Pascani, am urmat cursurile Colegiului National Mihail Sadoveanu, iar ulterior cursurile facultății de Economie si Management .

Din 2005 până în 2019, am colaborat la dezvoltarea mai multor proiecte referitoare la industria de prelucrare a cefelei în Italia și în acest mod am ajuns sa fiu pasionat de acest produs deosebit.

Despre afacere :

Datorită pasiunii pentru cafea și a dorinței de a oferi cele mai calitative sortimente de cafea, cu gust si miros specific Italian, am început să administrez propria mea afacere numită Artizanii Cafelei. Echipa noastră este specializată în importul și distribuția cafelei. Producem și prăjim doar boabele rare și rafinate de cafea, care necesită mai multă atenție, dar au ca rezultat calitatea și aroma superioară.

Artizanii Cafelei este rezultatul multor ani de muncă, experiență, studii și multă dragoste, pentru o ceașcă de arome, gust și calitate care sunt greu de reprodus. Artizanii Cafelei aduce în prim plan prospețimea unică a cafelei proaspăt măcinate, dar și prepararea ei cu mașini profesionale de cafea.

Ceea ce este rafinat de fiecare dată este gustul pe care fiecare sortiment de cafea autentic Artizanii Cafelei, este proiectat să-l îndeplinească: echilibrat și neted cu note de fructe, ciocolată și caramel, un corp mediu, o aciditate strălucitoare și un gust plăcut. De aceea, ne străduim enorm să devenim lider în segmentele de specialitate și cafea certificate.

Artizanii Cafelei garantează calitatea cafelei print-o procedură care se reflectă pozitiv în garantarea calității boabelor noastre verzi Arabica, luând în considerare procese precum transportul, depozitarea și respectarea normelor de sustenabilitate.

Produse și servicii oferite:

Prăjim ,ambalăm și comercializăm cele mai fine souiuri de cafea, iar la cererea clientului dispunem și de oferte personalizate în funcție de necesiatea consumatorilor. Oferim de asemenea și pachete complete,pentru clientii Horeca  cu diferite nivele de costuri si echipamente.

Dorim să vă oferim, cea mai completă experință, motiv pentru care, pe lângă o cafea aromată, servită la alături de noi, sau la pachet, puteți savura cele mai proaspete produse de patiserie. Dacă doriți să simțiți gustul exotic al unei cafele rafinate și acasă, vă rugăm să vizitați magazinul nostrul online. Printre produsele pe care le puteți achiziționa, menționăm:

  • Cafea monorigine Kenya;
  • El Savador ;
  • Cafea Monorigine Nicaragua ;
  • Cafea Monorigine Etiopia ;
  • Cafea Monorigine Guatemala;
  • Cafea Monoriginea Brasile etc.;

Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați:

 

Vizualizări:
1273

Lasă un răspuns