sigle UE

Artizan Prodchoco SRL - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

Artizan Prodchoco SRL

Despre Administrator:

Administratorul afacerii Artizan Prodchoco este Rusu Nicolae și este născut în Galați. Având calități antreprenoriale și dorința de a aduce produse calitative pe piața ciocolatei din România, acesta a ales să-și creeze propria afacere cu ajutorul proiectului Diaspora Invest.

Despre afacere Artizan Prodchoco:

Artizan Prodchoco SRL a luat naștere din dorința de oferi momente de plăcere și răsfăț cu cele mai deosebite tipuri de dulciuri. Am pornit călătoria noastră promovând și punând la dispoziția cumpărătorilor produsele ciocolateriei  “Bucuria” din Chișinău, marca reprezentativa a Republicii Moldova.

Recent am adus un vibe nou afacerii noastre, un suflu proaspăt, dedicate aceleiași minunate copilării. Suntem posesorii unei moderne tehnologii care ne ajuta să “modelăm” zahărul și caramelul de la zero, în urma muncii noastre manuale rezultând un bogat sortiment de Bomboane din caramel și ciocolata artizanală.

Ne dedicăm cu totul clienților, dorind satisfacția acestora, astfel încât, pentru producerea acestora, folosim ingrediente naturale, lucram într-un mediu curat, cu personal dedicat si garantăm pentru produsele noastre.

Produse Oferite:

Suntem specializați în producerea de bomboane și tablete de ciocolată personalizate pentru diverse evenimente corporative sau private precum botezuri, aniversari și nunti, unde produsul nostru personalizat poate sa reprezinte orice mărturie.

Produsele oferite: acadelele pepene, biscuiții cu semințe și ciocolată, bomboanele Brândușa, bomboane cu caramel mixt, curcubeu și ciocolata artizanală.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin unul dintre mijloacele oferite mai jos:  

 

Vizualizări:
1529

Lasă un răspuns