sigle UE

adVice Group Media - Startupsmart500.ro Platforma firme Diaspora

adVice Group Media

Advice Group Media

SERVICII/PRODUSE OFERITE

Advertising

Construieste si comunica brandul tau prin soluții ambițioase și inovative de publicitate. Fiecare companie este unica asa ca NOI construim campanii integrate de promovare customizate in functie de personalitatea si nevoile businessului tau.
Pornim de la Identitate vizuală si branding. Realizam Creație grafică pentru a comunica eficient cu clientii tai, dezvoltam campanii de crestere a vizibilitatii online prin Webdesign si online ads si realizam Print si Productie publicitara pentru cele mai indraznete proiecte. Creativitatea si inovatia nu ne sperie, ci ne fac sa fim mai performanti!

Consultanță

De 5 ani ne indrumam partenerii in directia valorificarii fondurilor pre si post-aderare puse la dispozitia lor de Uniunea Europeana. Dispunem de experienta solida, bazata pe parteneriate de succes, in intocmirea de proiecte cu finantare nerambursabila si va putem oferi consultanta in elaborarea si implementarea acestora in oricare din axele POSDRU, POSCCE, PODCA, POR, PNDR, FEADR.

Incubare

Startul unui business implica dedicare si canalizarea tuturor eforturilor in vederea dezvoltarii acesteia, fara a mai avea timp sa va ocupati de probleme precum reducerea costului locatiei de desfasurare a afacerii, amenajarea spatiului, recrutarea de personal, gasirea unor colaboratori in domeniul financiar, contabil sau promovarea afacerii.

AdVice Group Media se va ocupa de toate aceste probleme pentru tine. Combinand expertiza si know-how-ul in gestionarea afacerii noastre, prin cunostinte de IT si de marketing, noi te vom ajuta sa iti gestionezi resursele la cel mai inalt nivel.

DESCRIERE PRODUSE/SERVICII OFERITE:

adVice Group Media se implica activ in dezvoltare comunitatii de business din Romania. Oferim servicii in patru domenii ce au o importanta strategica in dezvoltarea si perfectionarea oricarei companii. AdVice sprijina afacerea ta prin servicii de publicitate, consultanta in dezvoltarea si implementarea de proiecte cu finantare nerambursabila, servicii de incubare si servicii IT.

CONTACT FIRMĂ

Vizualizări:
1156
Categorie:
Firme · Firme România

Lasă un răspuns